З настанням зими всі замислюються про майбутні свята. Особливо їх чекають діти. Вони вірять в диво, тому з нетерпінням очікують подарунків від Святого Миколая. Незважаючи на те, що у нас прийнято відзначати Новий рік і Різдво, день Святого Миколая теж ніхто не забуває. Щоб порадувати дитину, можна написати для неї лист від Святого Миколая на udidamoroza.com.ua представлено кілька варіантів, як це зробити. Текст листа можна придумати самостійно або взяти готовий варіант з інтернету. У будь-якому випадку дитині буде приємно. Ну і звичайно крім листа під подушку потрібно покласти солодощі.

Популярний святий дуже благоволить до дітей, тому він обов'язково повинен обдарувати кожну дитину яким-небудь приємним подарунком. Не варто забувати про це чудове свято. Дитина, коли сам стане дорослою, також буде готувати подарунки для своїх дітей. Приємні традиції зберігаються і шануються. Вони об'єднують сім'ю і роблять всіх щасливішими.

Подарунки для дітей на Миколая

Святий Миколай приходить до слухняних дітей вночі і залишає для них подарунки під подушкою. Тому не варто купувати для своїх малюків щось громіздке. Попереду Новий рік і Різдво, так що дитина повинна знаходитися в очікуванні цих свят і в передчутті, що отримає бажаний подарунок. На Миколая можна обмежитись яким-небудь невеликим сюрпризом. Це може бути цікава книга з барвистими картинками або невелика м'яка іграшка. І звичайно не варто забувати про солодощі. Краще, якщо вони теж будуть яскравими і різноманітними.

Щоб подарунок виглядав привабливо, для нього можна зшити невеликий мішечок, прикрашений символікою цього приємного свята. Миколай - добрий святий, так що подарунки від нього теж повинні носити позитивний характер. Також не варто забувати про лист від мудрого старця. У ньому можна написати побажання для дитини - те, яким її хоче бачити Святий Миколай. Це дасть малюку певний стимул, щоб вести себе добре, бути ввічливим і люблячим, допомагати старшим і не ображати тих, хто слабший. Знайшовши вранці під подушкою такий скарб, дитина напевно зрадіє і відчує себе щасливою. Такі моменти надовго збережуться в пам'яті малюка, і коли-небудь він захоче зробити щось подібне для своїх дітей.