Квіти. Як багато у цьому слові: кохання, краса, велич, перша любов чи неймовірні спогади про пригоди чи дивовижні країни. Квіти завжди були та будуть гарним подарунком чи презентом для першого побачення, красивим жестом чи несподіванкою для коханої людини. За останні роки сфера доставки дуже змінилась та сильно виросла. З'явилось більше можливостей, цікавих опцій та оригінальних рішень. Це все робить доставку букетів у Львові від магазину https://mfl.com.ua/uk/1084-lvov-dostavka-kvitiv класичним, але нетривіальним подарунком.

Сьогодні букетів та квітів, котрі використовуються для утворення цікавих композицій – безліч. Тож поговоримо про цікаві та особливі варіації, котрі зможуть зробити подарунок незабутнім.

Букети із польових квітів та рослин

Наша країна неймовірна, велика та прекрасна. Наші поля оздоблені мільйонами різних трав та квіток, котрі ідеально вписуються у композицію букету для коханої людини. Сьогодні мова піде саме про такі сорти рослин, які користуються популярністю в доставки квітів у Львові.

Кожна польова квітка особлива, має свій настій та історію. Через це можна підібрати та обіграти, передати настрій чи характер людини завдяки їм.

  1. Ромашка. Класична квітка, котру знають усі. Ромашки дуже часті гості у букетах. Вони можуть використовуватись не тільки, як яскрава кольорова пляма у букеті, а й стати головним героєм. Букети з ромашок неймовірні, ніжні, літні та легкі. Вони нагадують про романтичні події чи моменти з життя, пригоди та безтурботну юність.
  2. Соняшник. Так, соняшник є крутим варіантом для букету. Така доставка здивує і не залишить вашу другу половинку байдужою. При слові "соняшник" одразу на думку спадає полотно Вінсента Ван Гога. Жодна жінка не відмовиться від такого ж чарівного букету у себе вдома. Композиція із соняшників – яскрава, соковита, енергійна та літня.
  3. Мак. Хоча цю квітку тяжко знайти у широкому продажі, але у професійних магазинах, котрі спеціалізуються на доставці квітів по Львову він є завжди. Один з невід'ємних компонентів польового букету. Здебільшого використовується, як елемент композиції, щоб додати декілька акцент них плям у букет, зробити акцент чи підкреслити настрій букету. Квітка яскрава, гаряча, але в той самий час і ніжна, що робить її ще більш дивовижною.
  4. Злаки. Вони дуже влучно доповнюють картину букету. Є невід'ємною частиною польових букетів та композицій. Використовуються не тільки у літній період, а й восени. Літом зелені пагони злаків додадуть свіжості та особливого характеру букету. Восени їх використовують для збільшення ефекту атмосферності.
  5. Скабіоза. Так, не всі чули і не усі бачили цю квітку, але вона існує і користується пошаною у флористів. Її ніжно фіолетове забарвлення та ажурний бутон роблять її дивовижною та тендітною польовою квіточкою.

Приємні доповнення до квітів

Це лише декілька квіточок, котрі використовують майстри під час роботи. Можна також доповнити квітковий презент шоколадом, тортиком, фруктами чи м'якою іграшкою. Якщо ви ще вагаєтесь та ніколи не замовляли такий сюрприз для дорогої людини, то мерщій, уперед. Адже замовити доставку квітів у Львів дуже легко на https://mfl.com.ua. Усього один дзвінок чи два кліки у смартфоні.

Кохайте близьких та даруйте щастя.