Останнім часом важко було не помітити справжній бум на українську національну вишивку. Адже не тільки в Україні, але й по всьому світі набирає популярності тенденція прикрашати будь-який одяг вишивкою з етнічними візерунками та орнаментами. Тому нікого не дивує, що знову, як і у минулі роки, у світових трендах українська вишиванка, яку все частіше шукають, щоб придбати, не тільки українці, а й багато іноземців.

Комфорт покупки онлайн

Звичайно, вишиту сорочку можна купити на ярмарку чи безпосередньо у майстринь. Але часто трапляється, що на виставках стильні українські сучасні вишиті сорочки можна побачити лише в одному екземплярі. І не обов’язково ця модель буде потрібного розміру. А от на веб-сайті інтернет-магазину "Калина" клієнт одразу може бачити всю розмірну сітку, чи запитати менеджерів, коли планують пошити улюблену вишиванку відповідного розміру, або ж просто замовити потрібну, знайдену у каталозі.

Магазин «Калина» представляє чоловічі, жіночі, дитячі вишиті сорочки, сукні, туніки, спідниці, блузки, парні вишиті набори та набори для сімей із дітьми. Широкий асортимент каталогу складається з моделей у класичному стилі, а також авторських, ексклюзивних та художніх виробів. Представлені вироби різних кольорів та стилів, що стануть у нагоді не лише на свята, але й кожен день.

Сервіс обслуговування онлайн-клієнтів

Тут же дизайнери, стилісти, фахові спеціалісти у сфері народної вишивки та традицій нададуть рекомендації та поради щодо фасонів, матеріалів, орнаментів та модних тенденцій, допоможуть у виборі найкращої вишиванки для тої чи іншої події, підберуть аксесуари. Тому кожен клієнт обов’язково знайде свою модель сучасного вишитого українського одягу, яка йому ідеально підійде.

Вишиті сорочки від «Калини» вже доступні в різних куточках світу, адже інтернет-магазин пропонує зручну та швидку доставку продукції. Тут гарне співвідношення ціни та якості, вигідні акції, широка розмірна сітка, доступні тематичні аксесуари, люб’язні співробітник, що забезпечують індивідуальний підхід та чесність з кожним клієнтом.