Попри всю різноманітність моделей, технологій виготовлення і матеріалів, більшість людей віддає перевагу саме меблям з дерева. Якщо вам потрібна якісна меблева продукція, то мережа меблевих магазинів Дім Меблів запропонує найкращі варіанти для кожного з вас. Окрім широкого асортименту, вас чекають досить привабливі ціни, знижки, акції, а також зручні умови оплати і доставлення.

Чому ж багато людей віддають перевагу меблям саме з деревини?

  • В першу чергу, меблі з дерева відрізняються унікальною, природною текстурою, не виділяють неприємного запаху, а також сприяють створенню затишної атмосфери в приміщенні.
  • По-друге, зроблені з масиву меблі відрізняються довговічністю. Такий матеріал не здатний розшаровуватися, досить лише акуратно зачистити верхній шар, після чого поверхню покрити лаком. Варто також відзначити, що найбільшою міцністю і довговічністю славляться меблі, виконані з дуба - щільної міцної деревини - яка використовується для створення найбільш міцних конструкцій, здатних прослужити довгий час.

Безпека у всіх відношеннях

Однак головною причиною, яка спонукає людей придбати меблі з натурального дерева є його чистота з екологічної точки зору. Уже давно не є секретом, що формальдегід, який входить в основу речовин, які використовуються для скріплення тирси, є досить шкідливим для здоров'я людини.

Якщо ви вирішили придбати якісну продукцію, то вибрати необхідний для себе варіант можна на сайті інтернет-магазину "Дім Меблів". У ньому представлені екологічно чисті моделі, які зможуть стати відмінним доповненням будь-якого інтер'єру.

Для виготовлення таких меблів застосовується натуральна деревина, яка була вирощена в екологічно безпечних районах країни. Тому можна сказати з упевненістю, що такі меблі є абсолютно безпечними в будь-якому відношенні. Крім цього, деякі породи деревини відрізняються наявністю лікувальних властивостей, вони не припиняють виділяти фітонциди навіть після обробки. Одним з таких видів дерев можна назвати сосну, яка відома з давніх-давен всім своїми антисептичними властивостями.