Віконні конструкції, основою яких є матеріал ПВХ, хоча і зовсім недавно, але вже досить міцно закріпилися на провідних позиціях в даній сфері ринку. Їх настільки високий попит й популярність обумовлені цілим рядом переважних особливостей, характеристик, властивостей. Сьогодні металопластикові вікна Львів є невід'ємною частиною всіх новобудов. І навіть старі будинки абсолютно перетворюються зовні, коли в них відбувається заміна старих дерев'яних рам на нові ПВХ-конструкції.

Чим хороші?

Слід зазначити в першу чергу високий відтінковий спектр металопластикових рам, пропонований різними компаніями-виробниками. Це означає, що, вибираючи завжди можна знайти найбільш відповідний варіант, щоб не зіпсувати ні інтер'єр кімнат, ні екстер'єр будинку.

Другою важливою позитивною якістю є довговічність та надійність таких вікон. Вони чудово витримують протягом декількох десятків років будь-які погодні катаклізми - сильні вітри, морози, зливи, гради. При цьому, захищають приміщення від холоду, вологи, утримуючи всередині тепло.

Чудова звукоізоляція - це ще одна властивість, яка робить металопластикові вікна необхідним елементом будинків у великих містах, промислових мегаполісах. Адже там рівень вуличного шуму не знижується навіть в нічний час.

Екологічність даного типу рам полягає в безпечності матеріалів, що застосовуються для виготовлення. Такі вікна не приносять шкоди ні здоров'ю людини, ні навколишньому середовищу.

Простота в догляді і експлуатації - також важливі характеристики, що піднімають дані вироби на вершину популярності. При цьому пластикові вікна є надійним захисником приміщень від несанкціонованого проникнення.

Як замовити?

Компанія СКЛО Крафт у Львові займається виготовленням та монтажем металопластикових вікон. Залишити заявку можна безпосередньо на сайті компанії. Там же є можливість ознайомитися з прайсом послуг. Після оформлення замовлення виробництво вікон починається вже через 3-4 дні. Зв'язавшись з менеджером за телефоном завжди можна отримати відповіді на виниклі питання, уточнити деталі, час для зняття замірів і монтажу вікон.