Коли виконана одна з життєвих цілей - зведення будинку, потрібно для повного завершення справи зробити його красивим. Сьогодні існує неймовірна кількість способів декорувати будівлю будь-якого типу. Такий матеріал, як гнучкий клінкер - один з найбільш підходящих для даного заходу варіант. Їм можна обробляти округлі поверхні - склепіння, колони, арки, а не тільки гладкі прямі стіни. Легкість його дозволяє обробляти поверхні, що не можуть витримати клінкерну плитку стандартного зразку.

Клеїти гнучку цеглу можна на утеплені мінеральною ватою або пінопластом фасади. Даний тип обробки вважається універсальним, оскільки годиться як для зовнішнього, так і внутрішнього застосування, особливо де є потреба у матеріалах з мінімальною вагою. При обробці такої плиткою стін практично немає відходів, не потрібні спеціальні навички, знання. Вона вкрай проста у монтажі. Для обробки кутів, щоб не порушувати малюнок, випускаються спеціальні кутові елементи.

Гнучкий клінкер відрізняється високим рівнем стійкості щодо УФ-випромінювання, вологи, інших атмосферних впливів. Гарантійний термін його експлуатації становить 10 років. Замовити можна в компанії Еко-Фасад. Для більш детальної інформації, консультації, допомоги у виборі потрібних матеріалів достатньо зв'язатися з менеджерами компанії по телефону або завітавши до офісу.