На сьогоднішній день святкові столи з масою кулінарних шедеврів не обходяться без задіяння дивовижних страв японської кухні, які відрізняються тонким вишуканим смаком, гідним багаторазової похвали і непідробного захоплення. Елітний японський ресторан «LVIV Sushi» пропонує замовити суші Львів, які відрізняються корисними поживними властивостями, досконалим компонентним складом і апетитним зовнішнім виглядом. Шикарні роли, рисові страви, супи створюються з використанням виключно перевірених інгредієнтів, що належать сертифікованим постачальникам. Асортиментний ряд суші має незліченну кількість варіантів у різноманітних смакових виконаннях, схильних задовольнити найвибагливіші переваги гурманів.

Асортимент екзотичних суші

Вимогливі клієнти залишаться в незвичайному захопленні від класики японської кухні, зокрема суші під яскравими назвами:

  • «Філадельфія бонжур»;
  • «Червоний і Золотий дракони»;
  • «Мегдалевий Вугор».

Всередині великого каталогу представляється можливим виявити безліч фірмових ролів «Сирний», «Грецький», «Дабл Крем Чіз», «Каліфорнія с лососем», які припадуть до душі цінителям особливого смаку. Абсолютно всі роли і суші створюються під чуйним керівництвом професійних кухарів, котрі постійно підтверджують і поліпшують власну кваліфікацію. Оригінальні рецепти постійно піддаються вдосконаленню, що сприяє обгрунтованому розширенню асортименту, а також виготовленню цікавих поєднань продуктів.

Продукти японської кухні як невід'ємний елемент святкового столу

Усі суші виглядають неймовірно привабливо, виступаючи яскравою прикрасою Днів Нарождення, ювілеїв, а також повсякденних подій. На додаток до суші можна замовити вишукані салати, які характеризуються вишуканістю наповнення та створюються зі свіжих інгредієнтів.

Для вегетаріанців в арсеналі ресторану є спеціалізоване меню, в якому можна відшукати ароматні страви, приготовані тільки з продуктів рослинного походження. У вегетаріанських суші геть відсутні інгредієнти у вигляді лосося, вугра, тунця або креветок. Досвідчені водії з легкістю доставлять додому або в офіс клієнта попередньо обумовлене замовлення суші в комплекті з супом або салатом, які залишать після себе незабутні враження.

Не можна упустити приголомшливу можливість оформлення замовлення на доставку чудових страв японської кухні, які послужать гармонійним доповненням до сімейної або романтичної вечері, корпоративної вечірки або будь-якого іншого урочистого приводу.