Замовляючи ремонт особняків у Львові, необхідно звертатися в компанії, які надають весь спектр будівельних послуг. В такому випадку працює одна фірма, яка несе відповідальність на всіх етапах будівництва. Підписаний договір – гарантія якості, адже за його умовами виконавець (підрядник) несе відповідальність за все, що робить.

Що має входити в послугу «ремонт особняків у Львові під ключ»?

Це ремонт не тільки в кімнатах. Комплексний підхід означає, що будівельна компанія готова швидко і якісно виконати:

  • зовнішнє оздоблення фасадів будівлі;
  • утеплення та шумоізоляцію стін;
  • покрівельні роботи будь-якої складності;
  • благоустрій присадибної ділянки;
  • підведення всіх систем постачання і відведення.

Субпідрядники залучаються тільки до тих робіт, де без спеціальних допусків нічого робити не можна. Це стосується організації подачі газу, електрики, підключення до централізованої системи водопостачання і каналізації.

Скільки коштує ремонт особняків у Львові?

Все залежить від масштабу робіт. Кошторисна вартість залежить від ціни застосовуваних матеріалів і трудових витрат. Ціна розраховується індивідуально. У кошторис може входити:

  • внутрішнє оздоблення кімнат котеджу;
  • установка вентильованих фасадів;
  • заміна покрівельних матеріалів, ремонт покрівлі;
  • монтаж системи опалення, водопроводу;
  • установка електричної проводки, тощо.

Щоб точно розрахувати, у скільки обійдеться ремонт особняка у Львові, достатньо перейти по адресу fullhouse.lviv.ua. На головній сторінці є контактний телефон, за яким можна безкоштовно викликати фахівців для попереднього розрахунку вартості.

Вимоги до виконавця

Будівельна компанія повинна працювати офіційно, та мати всі необхідні свідоцтва, ліцензії, патенти та допуски. Головним документом, що визначає відповідальність сторін, є підрядний договір. За його умовами виконавець зобов'язується в зазначений термін завершити будівельні роботи та ввести об'єкт в експлуатацію.

Вартість ремонту також вказується в додатку. А приймання припускає,що замовник підписує відповідний акт. На всі роботи повинна надаватися гарантія. А якщо на момент приймання будуть виявлені недоліки, підрядник зобов'язаний все виправити. Але вимагати це можна тільки в разі, якщо є в наявності правильно оформлений договір.

За вказаним вище посиланням ви перейдете на сайт компанії, яка повністю задовольняє перерахованим вимогам. Підприємство багато років займається ремонтами особняків Львова. Тут працюють професіонали своєї справи, що є гарантією якості виконаних робіт.