Ранньою весною, або пізно восени, коли клімат починає переходити туди-сюди через нульову позначку, люди починають з надією очікувати прихід весни. Часом навіть в кінці березня, перебуваючи в сумному томлінні очікування реальної весни, вони починають пристрасно чекати того моменту, коли сніг почне залишати вулиці.

Одні просто переживають через те, що коливання температур призводять до ожеледиці та збільшення ризику отримати травму при невдалому падінні на крижаному тротуарі. Інші страждають від сезонної депресії, що може викликати загострення неврозів і інших розладів. Раніше люди в такі моменти рятувалися, використовуючи те, що було у них під рукою: пухові ковдри, грілки і валянки, а сьогодні у них є можливість обігрівати своє житло, застосовуючи сучасні технології. Серед всіх систем обігріву - тепла підлога - одна з найчудовіших і елегантних ідей, що коли-небудь приходили на думку людству. Отже, - тепла підлога - тема цієї розповіді. А якщо ви виберете водяну теплу підлогу, то ціна за опалення буде ще більш доступною, а монтаж швидким і якісним. Якщо ж вам потрібна труба на теплу підлогу ціна її є доступною.

Домашній мікроклімат

За запевненням знавців і твердженням лікарів - це справжній і єдино вірний критерій, за яким легко можна судити про те, які настрої живуть в квартирі. І якщо застосовувати системи обігріву, що легко регулюють температуру в широких межах, то ви зможете завжди мати комфорт в своєму житлі. Але мало які системи в змозі забезпечувати рівномірне і плавно-регульоване управління (а деякі мають регулятор і термореле) для створення постійно однаково комфортної температури.

До того ж, монтуючи теплу підлогу, можна створити неприродний цикл обігріву не тільки підлоги, але і всього приміщення - конвекційні потоки, які, як правило, циркулюють від звичних радіаторів опалення, зазвичай створюють різке переміщення повітря. Це все піднімає з підлоги пил і негативно позначається на людях, що мають захворювання дихальної системи, страждають від алергії і астми. При цьому, на відміну від колишніх, перших систем опалення, коли застосовувалися теплопровідні провідники, сучасна тепла підлога виконана за прогресивною технологією. При цьому температура, яка виробляється такою підлогою, буде досить комфортноюі безпечною як для використання з ламінатом і плиткою, так ковроліном і лінолеумом (правда, лінолеум рідко застосовується в місцях, де монтується тепла підлога).