В інтернет-магазині «Поділля кабель» пропонуються електричні аксесуари найвищої якості, які дозволять вам завершити електромонтаж в будівлі. Асортимент включає в себе кабелі, адаптери, розетки, кнопки, вимикачі, засоби пожежогасіння купити які можна за доступними цінами. У котельнях, які розташовуються в підвальних приміщеннях, зазвичай встановлюють систему водяного пожежогасіння - універсальний і ефективний спосіб збити полум'я і задимлення при загорянні. Кухню краще обладнати системою повітряно-пінного гасіння вогню зі спринклерною системою розпилення. У подібних приміщеннях ризик загоряння особливо високий. При пожежі на поверхні розпорошується густий шар піни, який блокує кисень і перешкоджає поширенню вогню. Локалізувати вогнище загоряння можна за кілька хвилин. Також на кухні корисно встановити протипожежну штору, яка закриє приміщення від вогню і диму. На даху встановлюється евакуаційна пожежна драбина, а поверхня поруч з нею укладається особливої негорючої плиткою.

Адаптери, значки, картриджі

На сайті ви знайдете універсальні адаптери для розеток, а також іменні бирки і вставки. Вони забезпечують зручну установку систем ІКТ. Вони підходять як для вертикального, так і для горизонтального монтажу. Також пропонуються вкладиші з кришками і адаптери для одиночних і здвоєних модульних розеток.

Розетки і плати

Електричні розетки і адаптери, кабельно провідникова продукція або мультимедійні панелі необхідні в кожному будинку. Це елементи, з якими люди контактують щодня. Вони використовуються для підключення до них електричних приймачів і пристроїв, що приймають різні сигнали. Тому компанія пропонує необхідні для цього роз'єми. Ви також знайдете настільні розетки для монтажу в стільниці, тумбочці і шафі.

Перемикачі, кнопки і прохідні перемикачі

Для включення і виключення освітлення та різноманітного обладнання в будівлі потрібні відповідні кнопки. Важлива не тільки їх функціональність і надійність, а й естетична цінність, так як вони є видимими елементами електроустановки. «Поділля кабель» пропонує як настінні кнопки, так і прохідні перемикачі, призначені для монтажу на кабелі - це рішення часто використовується для торшерів.

Інше електрообладнання

У категорії електрообладнання в інтернет-магазині https://podillya-kabel.com.ua/ ви також знайдете інші електричні аксесуари. Компанія пропонує вибір неонових вогнів, які ідеально підходять для прикраси квартири, а також високоякісні ящики ЯТП, які особливо використовуються на громадських будівлях, оскільки вони стійкі до подряпин і суворих умов навколишнього середовища. На сайті ви також можете купити всі аксесуари, необхідні для монтажу розеток і електричних коробок, такі як прокладки і роз'єми для механізмів.