кібербезпека

Діджиталізація сучасного світу відкриває нові можливості для підприємств, що працюють у різних галузях. Однак поряд з ними існують і загрози мережевої безпеки. Оскільки багато традиційних компаній більше зосереджені на онлайн-продажах і перенесенні своєї документації та даних в хмару, цифрова безпека важлива як ніколи. Над цим питанням працює відома компанія FS-group. Якщо вам потрібно забезпечити кібербезпеку, на сайті https://group-fs.com ви знайдете багато корисної інформації та зможете замовити послуги.

Що таке кібербезпека?

Кібербезпека означає для організації способи зниження ризику кібератак, їх потенційного впливу на операції та захист використовуваних пристроїв і сервісів.

Простіше кажучи, кібербезпека - це стратегія компанії по захисту своїх цифрових активів від злому. Стратегії можуть включати технології, процедури та інші заходи для захисту систем, пристроїв і даних. Вони призначені для запобігання несанкціонованого доступу до даних, що зберігаються на фізичних носіях або в Інтернеті.

Кібербезпека - це не те ж саме, що інформаційна безпека, яка охоплює більш широкий спектр областей, включаючи всі ресурси даних, такі як паперові копії документів

Чому важлива кібербезпека?

Кібербезпека стає все більш важливою, оскільки смартфони, комп'ютери і планшети є невід'ємною частиною повсякденної роботи і особистого життя. Такий ступінь залежності від онлайн-інструментів для різних аспектів ведення бізнесу - від соціальних мереж і електронного маркетингу до зберігання даних про співробітників і клієнтів в хмарі - накладає додаткові зобов'язання щодо захисту цієї інформації.

Залежність від цифрових інструментів піддає багато компаній ризику кібератак. Глибоке знання кібербезпеки є ключовим моментом, оскільки такі атаки продовжують розвиватися і стають все більш витонченими. Жертви кібератак можуть зазнати:

  • втрати конфіденційних даних;
  • фінансових втрати через крадіжки;
  • великих витрат для відновлення вкрадених даних;
  • втрати доброї репутації;
  • втрати бізнесу.

Знання того, як мінімізувати ризик кібератак, необхідно для будь-якого бізнесу, щоб забезпечити:

  • безпеку покупок в Інтернеті. Для платформ електронної комерції особливо важливо мати хороші системи захисту фінансових даних клієнтів;
  • почуття безпеки клієнтам. Знання про кібербезпеку важливі не тільки для компаній. Більшість клієнтів обізнані про те, як їх дані використовуються організаціями. Знання про те, що ваш бізнес має надійну систему цифрової безпеки, вселить упевненість і змусить їх частіше повертатися до вас;
  • відповідність нормам.