Сучасне сільське господарство неможливо уявити без застосування різних добрив і мінералів. Завдяки таким мікроелементам, аграрії можуть ефективно боротися з багатьма хворобами рослин, а також суттєво підвищити якісні показники ґрунту, тим самим сприяючи отриманню високого врожаю. Скориставшись інтернет-ресурсом https://www.systopt.com.ua/prodcut-category/reaktyvy_ta_khimichna_syrovana/dobryva/можна замовити та придбати органічні і мінеральні добрива оптовими партіями, забезпечивши себе на весь сезон.

Асортимент каталогу і його різноманітність

Амофос і азотна кислота, бура та діамофоски, гідроокис калію і гашене вапно, сечовина і поташ – це лише невеликий перелік добрив, які є в великому асортименті каталогу інтернет-магазину «Система Оптимум». Підприємство є лідером з реалізації продукції в даній сфері в західній частині України. Тут пропонується до реалізації різна хімічна сировина і реактиви, обладнання для лабораторій, засоби індивідуального захисту і багато інших додаткових видів супутнього товару. Це ареометри, гігрометри, лабораторний посуд, вагові та острівні столи, пристінні мийки та медичні меблі.

Особливість використання органічних добрив

Роблячи замовлення на поставку добрива, слід точно визначити необхідність застосування того або іншого виду. Органічні добрива є універсальними і багатофункціональними. Вони роблять грунт більш родючим і насиченим різними мікроелементами. Після застосування такого виду добрив, земляний пласт ефективно відновлює свою природну структуру, стає більш пухким і насичується киснем. Найбільш відомими і популярними видами органіки є такі добрива, як торф і гній, деревна кора і пташиний послід, гній і тирса, а також інші різновиди різних господарських відходів природного походження.

Технічні характеристики мінеральних добрив

Мінеральні добрива слід підбирати більш ретельно, попередньо визначивши тип ґрунту, хімічний склад та її технічні особливості. Такі добрива не є органічними, вони використовуються для конкретних цілей і певних культур, щоб підвищити їх врожайність, стійкість до хвороб, шкідників і посухи. Основними компонентами мінеральних добрив є такі елементи, як калій, азот і фосфор, які можуть бути в різних співвідношеннях. Вони також додатково збагачуються іншими макроелементами: магнієм, залізом, сіркою, цинком та іншими хімічними сполуками, що позитивно впливають на поживність грунту.