Облаштування житла завжди починається з таких приміщень, як кухня і ванна кімната. Якісна сантехніка, яку пропонує інтернет-магазин «ONZA», істотно спростить ваше життя, зробить її максимально комфортним і зручним. В каталозі цієї організації можна знайти абсолютно все для повноцінної експлуатації санвузла та кухонного приміщення від перевірених світових брендів. Кожен потенційний замовник може підібрати сантехнічні прилади, відповідні його потребам і персональним критеріям, а також власним фінансовим можливостям. Онлайн-магазин пропонує великий асортимент продукції різної цінової категорії, починаючи від відомих виробників, до нових постачальників, які тільки починають свою діяльність.

Асортимент каталогу

Душові стінки, змішувачі та кабіни, ванни і рушникосушки, умивальники і біде, унітази та сантехніка для кухні, а також всі необхідні аксесуари і доповнення легко підбираються за допомогою пошукового фільтра, розміщеного в онлайн-каталозі. Магазин постійно покращує власний сервіс, а також розширює асортимент каталогу і поповнює його новими видами продукції, пропонуючи постійним покупцям бонусні програми і акційні знижки. Варто відзначити, що продукція інтернет-магазину ONZA прекрасно поєднується з будь-яким стилем інтер'єру і підходить для установки не тільки в житлових приміщеннях, але і в торгових центрах, офісах, готелях та інших громадських будівлях.

Перевагами онлайн-магазину є такі чинники:

  • -швидка доставка продукції по всій території України за допомогою обраної і доступної транспортної компанії;
  • -можливість участі в бонусній програмі, шляхом накопичення знижок;
  • -обширний асортимент спеціалізованого функціонального товару;
  • -широкий ціновий сегмент продукції;
  • -розрахунок за товар зручним і доступним способом;
  • -професійна консультація менеджера з будь-якого питання, пов'язаного з сантехнікою і її технічними характеристиками;
  • -обов'язково забезпечення гарантійного обслуговування сантехнічних приладів, наявність сертифікаційних документів та висока якість продукції.