Досягти найвищої врожайності можна тільки завдяки комплексному підходу до процесу вирощування будь-якої культури. Одним з найважливіших чинників вважається належний стандарт посівного матеріалу. Виключенням не являється й насіння кукурудзи, яке має зараз неабиякий попит.

Щоб забезпечити господарства якісним зерном, свою продукцію пропонує компанія «Євраліс». Високотехнологічне обладнання, досвідчений персонал підприємства, особиста відповідальність кожного працівника за очолюваний процес забезпечують максимальну якість продукції.

До того ж, протягом усього ходу виробництва відбувається ретельна перевірка насіння на генетичну та сортову чистоту, на схожість, холодостійкість. Обов’язковим є обстеження на відсутність генетично модифікованих продуктів. Важливим показником вважається реакція посівного матеріалу на протруйники та стійкість до гербіцидів, та таке інше.

Скориставшись контактною інформацією, що є на сайті компанії, можна більш детально дізнатися про всю продукцію та якнайшвидше придбати потрібне насіння. Для зв’язку з консультантом на сайті вказано номер телефону, а у відповідному розділі – адреса електронної пошти кожного керівника відділів.