Раніше про те, щоб будувати якісно, ​​швидко і недорого можна було тільки мріяти. Але зараз ця мрія стає реальністю, а все завдяки металевим конструкціям, які дозволяють в кілька разів знизити вартість і час будівлі. Замовити виготовлення металоконструкцій в Києві ви завжди можете в компанії МеталВорк (metalwork.kiev.ua/), де вас готові проконсультувати з усіх питань.

Яка ж роль металоконструкцій в будівництві?

Основна перевага будівництва з металевими конструкціями полягають в тому, що вони значно знижують рівень трудомісткості і знижують терміни зведення будівлі. Як результат, знижується вартість будівництва в цілому. Крім цього, використання металевих конструкцій дають можливість будувати дійсно надійні будівлі, які зможуть прослужити протягом 100 років і більше.


Залежно від поставлених перед вами цілей і переваг, ви можете замовити металеві конструкції для будівництва опорних споруд, щогл, висотних споруд, каркасних будинків, сходів, майданчиків, огорож і для облаштування огороджувальних конструкцій і т.д. Крім цього, металоконструкції досить часто застосовуються при будівництві спеціальної призначених споруд в системах тепло та газопостачання, в нафтовидобувних галузях і т.д.


Переваги застосування металевих конструкцій в будівництві

Невелика вага, якщо порівнювати з залізобетонними конструкціями. Як результат, значно простіше монтаж металевих конструкцій та їх подальший демонтаж.Швидке зведення будівлі. Значно знижується час зведення будівлі і споруд в 2-3 рази.З'являється можливість монтажу великими блоками, що позитивним чином позначається на швидкості будівництва і якості споруди.Навіщо при будівництві застосовуються металеві конструкції?

Дана технологія почала застосовуватися відносно недавно - середина 19 століття. Саме в цей момент було побудовано перший будинок, який складався зі сталі та скла. Саме в цей момент забудовники оцінили всі переваги застосування подібних конструкцій:

  • вони зберігали форму;
  • стійкі до вогню;
  • простий монтаж;
  • не потрібен потужний фундамент;
  • підходить для будь-якого клімату;
  • проста обробка профілю.

Якщо ви хочете, щоб ваше майбутнє житло або промислова будівля мало всіма цими перевагами, важливо не просто віддати перевагу металевим конструкціям. Але і щоб вони створювалися з застосуванням конструкцій високої якості, які будуть виконані з повним розрахунком необхідних характеристик. Якщо у вас залишилися які-небудь питання, вас завжди проконсультують фахівці компанії МеталВорк.