Завдяки таким інноваційним досягненням, як тефлонове покриття, процес приготування їжі став значно швидше та комфортніше. Тепер можна без додаткових зусиль приготувати корисні страви, використовуючи мінімальну кількість жиру. Щоб ваш посуд прослужив більш тривалий термін, пропонується відновлення антипригарних покриттів https://novaflon.com/about-us-ua.html, яке здійснюють фахівці компанії Novaflon. Процес відновлення такого покриття складається з декількох важливих кроків:

  • -прийом зіпсованої посуду;
  • -видалення або зняття всіх деталей, виготовлених з пластика та дерева;
  • -проведення очищувальних процедур, для видалення стійкого нагару і попереднього покриття поверхні;
  • -ремонт тефлону на інвентарі або проведення процедури по гранітному покриттю;
  • -закріплення виконаного покриття за допомогою запікання;
  • -відправка відремонтованого обладнання клієнту в надійній упаковці.

Варто відзначити, що компанія пропонує два види відновлення харчового обладнання. Це тефлонові покриття і гранітні. Традиційне покриття тефлоном засноване на виробництві двох важливих шарів. Металевий корпус посуду обробляється базовим, а потім антипригарним шаром. Гранітне покриття є більш витратним, але довговічним. Термін служби такого обладнання збільшується на тридцять відсотків. На антипригарний шар наноситься додаткове вкраплення з кераміки, яке максимально поліпшує якість такого посуду, його зносостійкість та довговічність.

Компанія Novaflon співпрацює як з фізичними особами, так і з власниками ресторанного бізнесу, а також з підприємствами харчової та виробничої промисловості. Фахівці сервісного підприємства приймають заявки будь-якойї складності та обсягу. Тут можна відновити антипригарне покриття на посуді від будь-яких закордонних брендів, незалежно від терміну його експлуатації та періоду випуску. Завдяки подібним заходам, ви можете більш оптимально використовувати свої улюблені сковорідки, казани, вафельниці, мультиварки і каструлі, продовживши їх функціональні можливості. Компанія працює без посередників та пропонує демократичну цінову політику.