До древнього міста Лева кожного дня приїжджає безліч туристів, яким потрібно не тільки з комфортом влаштуватись в готелі, обрати цікавий екскурсійний маршрут, а й забезпечити себе зручним засобом пересування. Вирішити таку проблему завжди допоможуть співробітники компанії EverCars, надавши своїм клієнтам таку послугу, як прокат авто у Львові. Скористатися нею можуть також мешканці міста, що тимчасово залишились без власної автівки.

Саме завдяки орендованому автомобілю ви забезпечите собі мобільність, повну свободу пересування незалежно від розкладу руху громадського транспорту, без обмежень у часі. Завдяки чисельному автопарку компанія EverCars здатна задовольнити потреби будь-якого замовника, надаючи в оренду сучасні, нові автівки різних марок та моделей з відповідним обʼємом двигуна, необхідною комплектацією, на термін від однієї доби і довше.

Вигідна подобова автооренда від EverCars

Вигідна подобова автооренда від EverCars

Оренда авто у Львові передбачає завчасне резервування транспортного засобу для тимчасового користування подобово або на термін, який вам потрібен. Потреба в орендованому автомобілі, як правило, виникає для:

  • Екскурсійних поїздок по Львову та його мальовничих околицях;

  • Робочого відрядження або ділової зустрічі;

  • Трансферу в аеропорт/вокзал;

  • Заміни власної автівки, що перебуває в ремонті;

  • Проведення тест-драйву перед придбанням машини відповідної моделі;

  • Обслуговування різних урочистостей, корпоративних поїздок.

З якої б причини ви не замовляли авто, спеціалісти EverCars допоможуть підібрати його, врахувавши ваші побажання і фінансові можливості. При цьому кожен транспортний засіб буде мати ідеальний технічний стан, чистий охайний салон, страховку за програмою КАСКО, сезонну гуму на колесах, повний бак пального, пакет необхідних документів.

Повністю готовий до експлуатації ось такий автомобіль буде поданий за попередньо обумовленою адресою у будь-якій точці Львова.

Умови оформлення автооренди

Перед тим, як здійснити бронювання автівки, слід звернути увагу на вимоги до замовників:

  • Орендарю машини без водія необхідно виповнитися 23 роки;

  • Стаж водіння повинен складати не менше двох років;

  • Наявність паспорту, що засвідчує особу кермувальника та водійського посвідчення.

Оформити замовлення можна на сайті або за телефоном. Обираючи послугу автопрокату, ви гарантовано отримуєте сервіс європейського рівня за розумною ціною.