З кожним роком японська кухня все більше завойовує серця українських гурманів, завдяки не лише смаковим якостям страв, а й їхній користі для здоров'я людини. Тим більше, що зараз стає все більше прихильників здорового та правильного харчування. Скориставшись інтернет-ресурсом zhytomyr.sushi-go.com.ua, можна докладніше ознайомитись із великим каталогом ресторану Суші-Го і підібрати для себе страви, що відповідають вашим індивідуальним пріоритетам та смаковим уподобанням.

Особливості та різновиди суші

Перевагою ресторану є різноманітне та оригінальне меню, яке може здивувати замовника з найвишуканішим смаком. Класичні, сирні, веганські та солодкі суші можна замовити з доставкою за вказаною адресою, не витрачаючи на це ні сили, ні вільного часу. Як основний інгредієнт використовуються тільки свіжі морські продукти: лосось, біла олійна риба, вугор, ікра риби масаго, тигрові креветки, м'ясо тунця та інші компоненти. Якщо хочете урізноманітнити своє меню, можна замовити сирні суші з добавкою сиру фета, філадельфії, сирної маси, плавлених та тостових сирів та інших сирних продуктів.

Що входить у вегетаріанське меню

Професійні сушисти ресторану освоїли всі прийоми та технології японських майстрів, дивуючи своїх відвідувачів смачними незвичайними стравами. Багатьом вже полюбилися теплі шматочки темпури, які готуються за унікальною технологією, яка передбачає подальше обсмажування кожного ролу в особливому клярі, що надає приємний хрусткий ефект. Прихильники вегетаріанства із задоволенням оцінять смак спеціальних страв, де як начинка використовуються овочі, гриби шиїтаке, водорості та інші рослинні інгредієнти. Незважаючи на відсутність м'яса, вегетаріанські мак роли і хосомаки мають приємний смак, достатню калорійність, поживність, велику різноманітність і неповторний східний смак.

Бездоганний сервіс

Ресторан Суші-Го дорожить своїм позитивним іміджем і постійно вдосконалює бездоганний сервіс, поповнюючи меню новими ексклюзивними варіантами. Порції у ресторані відрізняються досить великим розміром, використанням свіжих та якісних продуктів, а також великою поживністю. Всі заявки швидко приймаються та обробляються, а також доставляють у мінімально короткий період часу.