Багато хто з нас стикався з проблемою поганого зору. Це може виникати через спадковість або через якісь інші причини пов’язані з проблемами для здоров’я. Для того щоб підтримувати зір в належному старі, важливо регулярно відвідувати офтальмолога, адже краще виявити проблему або якесь погіршення на ранніх стадіях, чим коли це вже буде запущено.

Окуляри для зору — це гарний спосіб підтримувати зір і бачити все навколо себе. Вони допомагають справлятися або з близорукістю або з дальнозоркістю. Їх можна поділити на три види, в залежності від їх використання.

Окуляри для читання

Вони призначені для того щоб користуватися ними на близьких відстанях. Вони гарно підходять для читання або іншої дрібної роботи. При виборі таких окуляр, важливо звертати увагу на комфорт, адже не можна допускати щоб очі втомлювалися.

Окуляри для використання при роботі з комп’ютером

Даний вид окулярів схожий на ті, які використовують при читанні. Але є одна відмінність — спеціальне жовтувате покриття, яке допомагає приглушати синій колір від гаджетів та моніторів. Їх можна також використовувати і для читання.

Окуляри для великих відстаней

Таку модель використовують для постійного носіння. При покупці такого виду окулярів, важливо звертати увагу не лише на комфорт, але й на якість зору в них.

Якщо говорити про оправу, то окуляри теж мають свої види та особливості.

Виробники пропонують безліч моделей окулярів з корригуючими лінзами та з унікальним дизайном деталей. Залежно від особливостей конструкції, розрізняють три типи оправи.

Ободкові моделі - це оптимальний і найнадійніший варіант для важких лінз. Цілісна рамка по всьому периметру обрамляє лінзи, що забезпечує відмінну фіксацію для товстих і досить важких лінз.

Напівободкові оправи - в таких моделях використовується нейлонова волосінь або спеціальні кріплення, які тримають оправу, прикріплену тільки з одного боку лінзи. Їх рекомендують вибирати для діоптрій з +/- 4, щоб забезпечити акуратний і витончений вид.

Окуляри з безободковою оправою - останнім часом вони є найбільш популярними за своїм дизайном. В таких окулярах, дужки фіксуються спеціальними гвинтами кріплення. У них використовуються тільки пластмасові лінзи, які мають невелику вагу.

Важливо обирати оправу лише в перевірених місцях, задля подальшого довготривалого і безпроблемного носіння. В цьому допоможе kupit-ochki.com.ua . Там можна знайти абсолютно будь-які окуляри на любий смак та за гарною ціною.

Купіть окуляри вже зараз та подаруйте своїм очам комфорт та красу!