Незалежно від того, нова машина, тільки що куплена в автосалоні, чи вже у віці, кожен водій повинен оформити захист у вигляді страхового поліса. Однак перед тим, як вибрати один з найбільш зручних варіантів, слід задати собі кілька важливих питань. Ті, які дозволять вам вибрати пропозицію з урахуванням ваших потреб. Якщо вас цікавить страховка, автоцивілка у Львові пропонує відмінні умови.

Страхування цивільної відповідальності - найважливіші факти

Страхування цивільної відповідальності є обов'язковим. Розмір премії залежить від стажу роботи водія і його безаварійного водіння. Страхування відповідальності перед третіми особами закріплено за транспортним засобом, і важливо пам'ятати про регулярну сплату страхових внесків, так як за прострочення стягується штраф. Фонд страхових гарантій може бути корисним, в його реєстрі можна перевірити (знаючи реєстраційний номер винуватця нещасного випадку), чи придбав він відповідальність перед третіми особами.

Про це варто пам'ятати, особливо якщо ви потрапили в аварію і злочинець зник з місця події. Ця інформація також корисна, коли ви збираєтеся купити машину. Необхідна інформація дасть вам душевний спокій і гарантію безпечного руху.

Вивчіть можливості

Почніть пошук ідеальної страховки з аналізу пропонованих страхових пакетів. Страховик повинен взяти на себе відповідальність за пошкодження транспортного засобу в результаті дорожньо-транспортної пригоди, викликаного природними силами і в разі крадіжки. Найкраще вибирати пакети, що покривають всі ризики. Передбачається, що захист автомобіля поширюється на всі випадки, що не були прямо виключені умовами контракту. Чим ширший обсяг захисту, тим більше у вас почуття безпеки.

Власна відповідальність за шкоду

Перед підписанням контракту подумайте, чи хочете ви передбачити так званий власний внесок. Це не що інше, як заявлена ​​сума, яку ви готові заплатити за будь-який завданий вами збиток. Це може бути, наприклад, 5% від загальної суми позову, тому в кожному випадку страховик буде оплачувати решту. Однак перевага полягає в тому, що чим вище розмір власного внеску, тим нижче страховий внесок. Якщо ціна такої страховки є для вас одним з ключових питань, обов'язково перевірте, як виглядає питання власного вкладу. Власна відповідальність за позовами перед третіми особами - це одна з ключових відомостей!

Оригінальні деталі або заміни?

Оцінка збитку може бути розрахована двома способами. Тому, щоб уникнути неприємних сюрпризів, з'ясуйте, чи буде оцінка збитку грунтуватися на цінах на оригінальні деталі чи на заміну. Варто придбати страховку, яка гарантує, що замінені деталі будуть відзначені символом Q, O або P.

Символ O означає, що це деталь з логотипом виробника автомобіля. Деталь з символом Q означає, що це така ж деталь від того ж постачальника, але без знака виробника. Символ P означає, що ви маєте справу з запчастиною рывноцынної якості. Кожен з цих типів матиме різну вартість. Запитайте про це, і ефект оцінки вартості вас не здивує.

Яка автостраховка? Вивчіть додаткові варіанти

Крім того, ви можете отримати додатковий захист. Це свого роду додаткове стандартне і обов'язкове страхування цивільної відповідальності. Однак тут ваше благополуччя і благополуччя ваших пасажирів захищене. Завдяки цьому ви можете розраховувати на допомогу при поломці або аварії на дорозі. Допомога пропонує буксирування, заміну автомобіля і навіть доставку палива при порожньому баку.