Імплантація на сьогоднішній день є прогресивним способом для відновлення не тільки окремих зубів, але і зубної коробки в цілому. Тобто відвідування фахівців Вайт Дентал дозволить людям з повною адентією (відсутністю здорових зубів як таких) знову засяяти красивою і здоровою посмішкою. Так, ультрасучасна методика одномоментної імплантації зубів за одне відвідування дозволяє зробити зуби не тільки естетично акуратними, але також механічно дієздатними. Післяопераційний період може доставити деякі незручності в разі, якщо за один раз було встановлено занадто багато імплантів. Однак під досвідченим керівництвом фахівців і при дотриманні всіх лікарських приписів одномоментна імплантація пройде абсолютно безболісно.

Переваги

Вже ні для кого не секрет, що імплантування набагато ефективніше, ніж класичне протезування, так показує світова статистика, і посперечатися з цим важко. Носіння імплантів не доставляє незручностей, споживання їжі здійснюється як з натуральними зубами, а сторонні люди, як показує практика, навіть із зусиллям не можуть відрізнити такий зуб від природного. Сучасна технологія виготовлення імплантів передбачає установку однотонних коронок під колір ваших зубів. Вони виглядають максимально природно і приємно.

Як ви бачите, установка зубних імплантів має масу достоїнств, які анітрохи не перебільшені.

Які ж показання до цієї високоефективної міри?

Можна виділити кілька основних показань до застосування, які відображені в чинному протоколі лікування при частковій втраті зубів: бажання зберегти свої зуби у цілісному стані за умови, що в зубному ряді присутній хворий корінь, і його необхідно видалити або замінити. Слід зазначити, що установка зубних імплантів дозволяє не обточувати сусідні зуби, як того вимагає протезування, що є безсумнівним плюсом цього методу лікування. Також до показань імплантації приписують часткову втрату зубів, коли поспіль відсутні 2-3 зуба, адже в подальшому це здатне спровокувати зсув усього зубного ряду. І, як уже говорилося раніше, повна адентія є важливим показанням до застосування методу імплантації. Деякі люди мають непереносимість знімних протезів. До них на допомогу також приходять сучасні титанові імпланти.

Таким чином, при наявності свідчення, щоб точно знати, що ви можете віднести себе до людей, яким відкриті двері імплантування зубного ряду, слід виключити наявність протипоказань. У зв'язку з тим, що процедура імплантування є вельми трудомісткою і робить деякий вплив на організм, пацієнтам із захворюваннями серця, печінки і щитовидної залози, ревматизмом і онкологією, а також серйозними кровоносними захворюваннями заборонено імплантувати зуби.

Якщо все дозволяє операцію і немає видимих перешкод, можете бути впевнені, що сучасні спеціалісти недорого, оперативно і якісно вирішать всі проблеми з вашими зубами, даючи вам при цьому 15-річну гарантію на якісно виконану роботу справжніми профессіоналами.