Зубна щітка - найкращий засіб захисту зубів від розвитку карієсу, руйнування, неприємного нальоту, сірого кольору. Правильно підібрана вона захищає від травмування ясна, покращує кровообіг, запобігає запаленням, кровотечі та подразненням. У електронному каталозі інтернет-магазину https://tepe.in.ua/ представлено безліч різних моделей брендових щіток ТеРе, які стовідсотково відповідають сучасним потребам дорослих й дітей при догляді за ротовою порожниною.

Розробка зубних щіток від TePe ведеться у тісній співпраці зі стоматологами. Вироби відрізняються ефективністю, довговічністю, зручністю для кожного користувача. На виробництві прагнуть підвищити рівень обізнаності щодо стоматологічної профілактики, міжзубної чистки. Тому, завдяки якісним та функціональним продуктам компанії, можна легко зберегти здоров’я ротової порожнини, особисто зубного ряду.

Особливості асортиментного ряду

На офіційному сайті компанії є багато різних моделей щиток для чищення не тільки зубів, а й язика, простору між зубами. Серед представлених на віртуальній вітрині легко вибрати саме ту, яка підійде особисто для себе або близьких. Це сучасні, рекомендовані провідними стоматологами моделі ручні, електричні, звукові та ультразвукові, які можна вподобати, ознайомившись з їх технічними характеристиками в описах біля кожного фото.

Варто звернути увагу й на спеціалізовані щітки даного бренду. Це інноваційні унікальні помічники у чищенні зубів, які забезпечують легкий доступ до важкодоступних ділянок ротової порожнини, згинаючись у шийці. Такі вироби показані при дистальній оклюзії, брекетах, фіксаторах або імплантатах. Тонка головка дозволяє легко чистити навіть у дуже тісних місцях. М’які закруглені волоски забезпечують ретельний догляд.

У цій категорії на сайті представлені щіточки для особливо ретельного очищення, які мають близько дванадцяти тисяч надзвичайно м’яких щетинок. Вони рекомендуються для використання після стоматологічних операцій пацієнтам з пошкодженими або дуже чутливими м’якими тканинами, дуже чутливими зубним корінням, підвищеною сухістю у роті, після променевої терапії.

Є тут спеціальні вироби з головками у формі купола для цілеспрямованого догляду. Щільна китиця щетини робить таку модель ідеальною для точного та ретельного очищення важкодоступних місць. Підходить для брекетів, імплантатів, навколо протезів, ідеальна для зрізаних молярів у дітей.

Також представлені зубні щітки для особливого догляду за імплантатами та ортодонтними скобами з м’якою щетиною, розміщеною у два ряди, для чищення знімних протезів з витягнутими жорсткими волосками. Вони забезпечують гарне проникнення у важкодоступні місця та ефективне очищення без пошкодження конструкцій.

Як придбати?

Отож, придбати недорого якісну зубну щітку від ТеРе для щоденного догляду, а також будь-яку додаткову для спеціальних потреб можна на веб-сайті компанії, скориставшись формою-онлайн. Досвідчені фахівці допоможуть вибрати найкращий варіант, орієнтуючись на потреби та побажання клієнта. А швидка доставка по Україні теж наблизить мрію про гарну посмішку.