Здоров'я і настрій людини залежить, великою мірою, від якісного і комфортного сну. Щоб підібрати відповідний двоспальний матрац, який буде відповідати вашим індивідуальним критеріями і потребам, а також фінансовим можливостям, необхідно перейти на офіційний сайт інтернет-магазину «Меблі Сіті», який вже завоював популярність у українського споживача. Досить зв'язатися з менеджером, щоб отримати грамотну і докладну консультацію по будь-якій позиції товару з каталогу.

Критерії вибору матраца

Виробники пропонують зручні двоспальні матраци найрізноманітніших видів і моделей, які відрізняються не тільки матеріалом наповнення, але і типом пружинного механізму, а також рівнем жорсткості і ціновим критерієм. Перераховані параметри необхідно підбирати індивідуально, так як вони залежать від таких факторів, як вага, вік і загальний стан людини. Матраци з високим ступенем жорсткості рекомендуються дітям, а також школярам і підліткам, у яких тільки формується м'язовий корсет. Люди більш старшої вікової категорії потребують комфортний сон. Їм підходять матраци з більш м'якою поверхнею, які допомагають максимально розслабитися і відпочити.

Різновиди наповнювачів

В якості наповнювача матраців використовуються такі матеріали, як кокосова стружка, кінський волос або натуральний латекс. Кожен матеріал має свої особливості і пріоритети. Одні покупці вибирають натуральні наповнювачі, які не викликають алергічних реакцій. Інші віддають перевагу якісним наповнювачів з інноваційної синтетики, що допомагає забезпечити правильне положення для хребта.

Бездоганний сервіс

Інтернет-магазин «Mebli City» пропонує різноманітний каталог продукції, який постійно оновлюється і поповнюється новими трендами. Завдяки наявності власних складських приміщень, будь-який вид товару завжди виявляється в наявності і відправляється потенційному замовнику в мінімальний період часу. За будь-якого питання можна звернутися до консультанта і отримати вичерпну відповідь. Менеджер допоможе підібрати найоптимальніший і вигідний варіант, що враховує ваші індивідуальні критерії.