Роботу фермера ніяк не можна назвати простою. Для успішного ведення діяльності крім спеціальних знань фермеру потрібно оснастити своє господарство сучасною технікою, механізмами і пристосуваннями. Все це потрібно для того, щоб ефективно збирати, зберігати і переробляти урожай аграрних культур. Норія зернова, наприклад, є абсолютно незамінним пристроєм, що дозволяє піднімати зерно на потрібну висоту і засипати його в призначені для зберігання або транспортування ємності. Замовити це та інше обладнання для малого агробізнесу можна на сайті erk.com.ua компанії «ЕлеваторРемКомплект».

Ця компанія готова запропонувати фермерам України найрізноманітніші комплексні рішення, що дозволяють значно полегшити працю і підвищити якість сільськогосподарської продукції. Тут пропонується обладнання відмінної якості для зберігання і сушки зерна. Компанія сама займається виготовленням обладнання і його модернізацією, тому вона готова запропонувати найбільш лояльні ціни на всі види продукції. Також тут можна замовити запчастини до зерносушарок категорії ДСП і всіляке допоміжне обладнання, що використовується для оснащення елеваторів.

Навіщо потрібні зернові норії?

Абсолютно незамінним обладнанням для фермерських аграрних господарств є зернові норії. Це найбільш затребувані на сьогоднішній день транспортери зернових культур. Норії зернові здатні піднімати зерно на значну висоту і дбайливо переміщати його без дроблення і гранулювання. Цей підйомник простий і зручний в обслуговуванні, він працює з малими енерговитратами, надійний і довговічний. Також в якості позитивних характеристик відзначається простота обслуговування цього пристрою. Тобто, за всіма показниками це кращий вибір для малого аграрного бізнесу.

Зернові норії відрізняються невисокою ціною і компактністю. Вони легко піддаються ремонту, що теж важливо. Розуміючи потреби фермерів, компанія «ЕлеваторРемКомплект» займається виготовленням запчастин до зернових норій і їх подальшим ремонтом, продовжуючи таким чином життя популярних підйомників.