Ретельно продуманий благоустрій території з складанням плану висадження рослин є важливим для підвищення зовнішньої привабливості об’єкту і екологічності, влаштування впорядкованості та забезпечення загальної організації життєдіяльності. Тому, якщо вам потрібен ландшафтний дизайн у Львові на професійному рівні, то рекомендуємо звертатися до фахівців садового центру ГалСад.

Комплексна послуга включає всі заходи, необхідні для створення найкращого ландшафту для вашого саду, прибудинкової території, заміського котеджу, парку або будь-якої іншої території. Проектні рішення розробляються індивідуально, з врахуванням побажань клієнта, особливостей рельєфу і кліматичних умов, призначення ділянки. Тому кожний ландшафт, розроблений спеціалістами GalSad, є повністю адаптованим саме під ваш об’єкт.

Зверніть увагу на те, що при замовленні ландшафтного дизайну в ГалСад, вам не потрібно шукати, де купити кімнатні, вуличні рослини для озеленення території чи дому. Всі саджанці, квітучі квіти, різноманітні кущі, хвойні чи листяні дерева, газонні трави і готові газони, які будуть заплановані в проекті, ви зможете придбати за вигідними цінами, з гарантією високої якості, з акуратною доставкою саме в садовому центрі.

Які послуги ландшафтного дизайну надає ГалСад?

Що входить до послуг ландшафтного дизайну? В залежності від потреб клієнта та від особливостей території ви отримуєте:

  • загальне проектування з визначенням оптимального стилю (модерн, мінімалізм, класичний, натургарден, сімейний, змішаний або будь-який інший, який вам подобається та підходить для ділянки);
  • складання планів висадження рослин;
  • проектування систем поливу (автоматичних, напівавтоматичних), дренажу, водовідведення;
  • планування систем освітлення (доріжок, клумб, альтанок, басейнів та ін.);
  • проектування малих архітектурних форм для прикрашання території (оригінальні фонтани, вазони, водойми та водоспади, живі огорожі, скульптури);
  • планування території для зони відпочинку (за необхідністю).

Після того, як проект узгоджений з замовником, фахівці ГалСад реалізовують заплановані рішення в життя, проводячи підготовчі роботи, висадку рослин, створення газонів, прокладання доріжок. Додатково ви можете домовитися про подальший догляд за ділянкою, який буде включати:

  • внесення добрив у відповідності до потреб рослин;
  • утеплення на зимовий період;
  • аерацію ґрунту;
  • обробку рослин від шкідників, для захисту від хвороб;
  • сезонну обрізку, розсаджування та багато іншого.

Як замовити ландшафтний дизайн?

Щоб замовити професійний ландшафтний дизайн, скористайтеся онлайн формою на сайті або зателефонуйте менеджерам. Ви зможете одразу домовитися про зустріч з фахівцями для первинного обговорення всіх деталей замовлення, визначення стилю майбутнього ландшафту. Також ви зможете уточнити ціну послуги, час, коли дизайнер приїде на об’єкт для огляду.