Створення сайту займає багато часу і ресурсів. Для цього слід звернутися до дизайнерів, верстальників, копірайтерів… Але не менш важливо правильно просувати готовий контент, тому що без цього інформація не дійде до цільової аудиторії і у вас не буде ні клієнтів, ні підписників. Ви можете замовити просування сайту, перейшовши за посиланням.

Тому, якщо говорять, що контент є королем, то слід сказати, що дистрибутив є королевою.

Чому просування таке важливе?

Контент, що розміщується на веб-ресурсах, дуже важливий, тому всіма фахівцями постійно підкреслюється, що він повинен бути змістовним і зручним для користувача. Однак іноді трапляється, що навіть самі цікаві та корисні сайти мають невелику кількість відвідувань, а ті, які не відрізняються високою цінністю, дуже швидко стають популярними. Чому так відбувається? Це просування, яке дозволяє вийти вперед.

Добре організоване поширення контенту дозволяє залучити нову аудиторію. Ось чому так важливо поєднувати контент-маркетинг інтернет-ресурсу з його просуванням в мережі.

Якщо СЕО займається просуванням шляхом внутрішньої оптимізації і нарощування посилань, то СМО використовує для залучення трафіку з соціальних мереж.

Соцмережі часто використовуються для вірусного маркетингу, але тут потрібно бути дуже обережним, тому що некваліфікована кампанія може вийти з-під контролю.

Найпопулярніші:

  • Facebook;
  • Instagram;
  • Pinterest;
  • GooglePlus;
  • Linkedin.

Останній портал – це соціальна мережа, яка об'єднує людей, що шукають роботу, і роботодавців, які можуть обмінюватися досвідом і шукати натхнення для подальшої діяльності, пов'язаної з просуванням компанії.

Цікавим і все більш популярним рішенням є запуск власного каналу YouTube.

Ви повинні використовувати правильні плагіни для публікації в соціальних мережах. Багато платформ пропонують автоматичну публікацію контенту. Це економить багато часу, а також дозволяє більш ефективно просуватися.

Як ще можна просувати сайт?

Оптимізація і соціальні мережі є лише основою для просування. Також варто використовувати інші інструменти і можливості, які дає Інтернет.

Варто також пошукати сторінки зі схожими темами і прокоментувати записи, залишаючи посилання на свій ресурс. Це дозволить людям ознайомитися з вашим сайтом.