Молочна продукція є одним з найбільш затребуваних напрямків у харчовій промисловості. Про користь сирів, йогуртів та інших кисломолочних продуктів знають всі категорії населення, починаючи від самих маленьких дітей і підлітків до людей похилого віку. Скориставшись інтернет-порталом bilozgar.ua , можна ознайомитися з каталогом продуктів, які випускаються Літинським молочним заводом. Компанія «Білозгар» розробляє великий перелік пастоподібних і плавлених, твердих та сичужних сирів, а також сухих молочних сумішей, сироватки і вершкового натурального масла.

Бездоганна якість і санітарні норми виробництва

Компанія постійно вдосконалює свій сервіс і впроваджує інноваційні технології у виробничий процес, максимально збільшуючи не тільки випуск товару, а й його високі якісні характеристики. Всі етапи виробництва перебувають під постійним контролем, вони відповідають необхідним санітарним нормам і технологічним інструкціям. Для виробництва продуктів використовується тільки натуральне молоко з екологічних фермерських господарств, а також унікальні рецепти від кращих сироварів Подільського краю.

Асортимент сирної продукції

Вибираючи сир, слід знати, які категорії продукту пропонує виробник. Крім традиційних твердих сирів, голландського та російського, виготовлених за класичною технологією, особливою популярністю користуються тверді сичужні сири. Деякі рецепти виробництва подібного продукту запатентовані торговою маркою «Білозгар», так як є авторськими та оригінальними.

Особливості м'яких сирів

У колекції молочного заводу ви знайдете величезний асортимент напівтвердих сирів з неймовірним приємним і ніжним смаком. Це марка «Чеддер» та інші подібні види продукції, а також м'який сир «Буко», який відрізняється ніжною консистенцією, приємною сирної кислинкою і ніжним вершковим ароматом. М'які сири виробляються більш швидким способом, тому що не проходять період дозрівання. Вони відмінно підходять для сніданків, легких перекусів і для приготування різноманітних салатів. «Буко» можна використовувати в ролах, замість відомої і дорогої «Філадельфії», а також, як основний інгредієнт, в сирних соусах.