Футболка - один із найпоширеніших елементів одягу. Вона підходить до багатьох стилів і практично до всього гардеробу. Послуга друк на футболках під замовлення набирає все більшої популярності, як серед індивідуальних замовників так і серед компаній, підприємств. Адже оригінальні футболки охоче носять діти та підлітки, а також дорослі та навіть люди похилого віку.

Саме тому Brandme - рекламна агенція львів, пропонує не тільки нанесення малюнку, але й індивідуальну розробку дизайну. Така послуга неодмінна стане у пригоді тим, хто починає свій бізнес - вдалий логотип і фірмовий стиль - одні з основ вдалого розвитку своєї справи.

Рекламна агенція Brandme пропонує футболки з тематичними принтами, пов’язаними із: хобі, роботою, музикою, а також політикою, філософією, фільмами та серіалами, а також іншими сферами. Займається виготовленням футболок з різними написами, малюнками, графікою та фотографіями.

Футболки з принтом - створюємо власний дизайн

Потрібно футболки з власним принтом? Не проблема. Улюблена цитата, золота думка або кумедна приказка - все це може на готовому продукті. Завдяки цьому можна легко підкреслити особливість, напрямок розвитку чи основну ідею компанії. Все, що потрібно зробити, це створити свій унікальний дизайн - та відправити виконавцям.

Різноманіття рекламної продукції

Якісна корпоративна сувенірна продукція для компанії - саме те що потрібно, для привернення уваги, а також ефективної реклами. Варто зазначити, що для реклами можна використовувати не тільки футболки, перелік товарів що підійдуть для нанесення логотипу величезний:

  • кепки, куртки, шапки;
  • поліетиленові та паперові пакети;
  • сумки та рюкзаки;
  • запальнички, брелоки, браслети;
  • ручки, блокноти, прапори;
  • флешки, павербенки, ліхтарики;
  • чашки, тарілки та ін.

Компанія Brandme здійснює друк на будь-якій тканині та матеріалі. Готові зображення завжди естетичні, виразні та довговічні, а отже стануть неодмінно вдалою інвестицією для розвитку та популяризації бренду. Поза тим сувенірна продукція буде вдалим подарунком та заохоченням для співробітників.

Окрім максимально високої якості та довговічності нанесених зображень, також можна бути впевненим в справедливих та адекватних цінах.

Отже, враховуючи можливості сучасної поліграфії, нескладно підібрати саме ту сувенірну та рекламну продукцію, яка стане супутнім товаром та “обличчям” будь-якої компанії.