Вам потрібен оригінальний і якісний дизайн для інтер’єру квартири, заміського котеджу, готельного комплексу, бізнес-центру, салону краси, якогось іншого приміщення? Хочете покращити атмосферу власної оселі або підвищити вартість чи привабливість об’єкту? Тоді пропонуємо не витрачати часу і зайвих грошей та замовити дизайн проект інтер’єру у професіональних фахівців.

Звертаючись до спеціалізованої студії «HG Interior Design», ви отримуєте комплексну допомогу високого рівня від досвідчених професіоналів у сфері дизайн-індустрії. Для кожного проекту обираються виключно індивідуальні рішення, які повністю відповідають побажанням замовника, а також призначенню та особливостям об’єкту.

Завдяки співпраці з професійними дизайнерами, інтер’єри набувають стильного і вишуканого вигляду, оптимально планується вільний простір, обирається найкраща кольорова гама. Також ви уникаєте безлічі помилок, пов’язаних з зонуванням приміщень, встановленням приладів освітлення, обиранням відповідного текстилю і меблів.

Послуги студії дизайну інтер’єрів «HG Design»

Клієнти, що звертаються до студії «HG Design», отримують всебічну допомогу та виключно кваліфіковане обслуговування. Ви завжди можете розраховувати на наступні послуги досвідчених дизайнерів:

  • повноцінні консультації на кожному етапі співпраці;
  • розробку комплексного дизайн-проекту для об’єктів будь-якої складності і призначення з врахуванням площі, кількості поверхів, розташування відносно сторін світу;
  • пропонування одразу кількох варіантів дизайну інтер’єру з обранням оптимальної гами кольорів;
  • створення наочної 3D-візуалізації, щоб ви мали змогу оцінити майбутній дизайн «вживу», побачити, яким буде простір, як будуть зкомбіновані меблі та техніка, прилади освітлення, текстильні предмети;
  • надання всіх необхідних креслень, планів, схем для можливості подальшого втілення вашої мрії в життя;
  • допомогу в виборі відповідального підрядника, який дійсно зможе реалізувати всі ідеї без зайвих витрат и прикрих помилок;
  • ретельний авторський нагляд, якщо це потрібно;
  • допомогу в первинному декоруванні.

Зверніть увагу на те, що послуги дизайнерів можуть надаватися дистанційно та без втрати якості. Тому вам не обов’язково знаходитись у Львові, щоб отримати оригінальний та адаптований до ваших вимог дизайн-проект квартири, заміського котеджу, салону SPA, розважального комплексу.

Замовити оригінальний дизайн для інтер’єру квартири, офісу, ресторану

Для замовлення дизайн проекту інтер’єру, який буде повністю відповідати всім вашим мріям та можливостям, зв’яжіться з студією «HG Design» у зручний спосіб. Після консультації з дизайнером почнеться робота над створенням креативного проекту, до складу якого будуть включені попередньо узгоджені схеми, плани, ескізи, візуалізації, розрахунки. Вже зараз ви можете зателефонувати до фахівців або відправити online-замовлення через сайт.