Сьогодні досить модно звертатися до здорового харчування. Тому багато людей намагаються піклуватися про свій раціон. Але через надлишок суперечливої інформації важко визначити, що відповідає дійсності, а що ні. Це дуже бентежить й часто призводить до втрати мотивації. Саме тому і була створена школа здорового харчування, де кожен може дізнатися, що говорить наука про їжу, та виробити свої корисні звички.

Професійна команда NODIET складається з викладачів-лікарів, які спираються лише на власний досвід та науково доведену інформацію в області дерматології, фізіології, мікробіології, терапії. Школа також має свого психолога та тренера по фітнесу. Всі вони навіть в режимі онлайн навчать основних принципів здорового харчування без суворих заборон та відмови від улюблених страв. Кожен студент буде забезпечений підтримкою та контролем куратора.

Особливості навчання й програм

Так, найближчий практичний курс «Сам собі дієтолог» стартує вже 18 січня під керівництвом знаного лікаря-дієтолога, нутриціолога, фізіолога Ольги Дорош. Являючись автором багатьох статей та експертом телеканалів, радіо та журналів, вона вже п’ять років допомагає людям схуднути, навчає збалансованому харчуванню, консультує щодо здорового способу життя. Цей курс для тих, хто хоче бути продуктивнішим, мати більше енергії, почуватись краще.

У школі розроблено навчальну програму, щоб допомогти кожному слухачеві виробити правильні та корисні звички у харчуванні. Під керівництвом спеціалістів-практиків можна навчитися самостійно планувати свій день, збалансований раціон для усієї сім’ї, дієту та тренування. Крім онлайн-курсів можна завантажувати різні тематичні лекції та вебінари експертів, щоб отримувати більше найновішої перевіреної інформації про харчування та багато іншого.

Школа NODIET працює не лише в інтернеті. Двічі на рік тут проводяться конференції, щоб надихнути людей вести здоровий спосіб життя та інформувати про найважливіші теми в галузі харчування та дієтології. І це справжні зустрічі з однодумцями, спільні тренування, відпочинок у горах та інші подорожі. Адже ідея школи в об’єднанні людей, що піклуються про своє здоров’я. Кожен може поповнити ці ряди.