Японська кухня ... Дивовижне поєднання незвичайних продуктів, що надає готовим стравам яскравий і неповторний смак. Жителі України, які не так давно з сумнівом сприймали азіатську екзотику на своєму столі, сьогодні активно замовляють суші, роли, сашимі та інші страви, які вже точно не можна віднести до розряду слов'янських. З огляду на підвищений попит, впевнено збільшується кількість компаній, що надають послугу приготування і доставки суші. Яскравий приклад: smaki maki, яка добре відома не тільки у Львові, а й за його межами.

Секрет популярності полягає в відмінній якості послуг. Звернення до компетентних співробітникам допомагає не тільки розібратися з вельми і вельми значним меню, де представлений асортимент страв японської кухні, а й зробити замовлення. Лояльне ставлення до клієнтів самим позитивним чином позначається на демократичності цінової політики.

Особливості кухні Азії

Тут окрема увага приділяється способу приготування окремих інгредієнтів. Яскравий приклад: варіння рису. Звичайно, для приготування суші використовується дещо інший вид крупи, ніж для готування плову. Але, тут також йдеться безпосередньо про унікальність технології. Простими словами, для правильної варіння рису для суші потрібно врахувати правильні пропорції води і крупи. Також, уваги заслуговує час варіння.

Відмінною особливістю азіатської кухні виступає використання сирих продуктів. Звичайно, якщо говорити про овочі, то їх варіння, в принципі, виключено. Наприклад, огірки або авокадо. Але, в даному контексті також йдеться про використання сирої, злегка просоленої риби і морських водоростей. Так, звучить незвично, але по факту готову страву відрізняється відмінним смаком.

Як зробити замовлення

Цікавить доставка страв японської кухні? Відвідування спеціалізованого сайту smaki-maki.com допомагає не тільки познайомитися з різноманітним меню, де детально описана кожна позиція. Заповнивши спеціальну форму, можна зробити швидке замовлення. Після обробки заявки, з замовником обов'язково зв'яжеться менеджер компанії, щоб уточнити особливості, підтвердити факт замовлення і зорієнтувати за часом доставки.