При оцінці вартості контракту на закупівлю медичного обладнання орган, що закуповує, повинен керуватися положеннями постанови міністра охорони здоров'я про метод класифікації медичних пристроїв, в якому вони класифікуються дуже різними способами, наприклад, медичні меблі, неінвазивне медичне обладнання, інвазивні, активні медичні пристрої, медичні пристрої для тимчасового, короткострокового або довгострокового використання...

Чудово укомплектований медичний магазин

Протягом багатьох років компанія "Медичні меблі" займає лідируючі позиції, коли йдеться про високоякісні медичні меблі. Вона постачає лікарям, фізіотерапевтам, спеціалістам з альтернативної медицини, лікарням та іншим медичним установам різні види медичного обладнання.

Компанію відрізняє не тільки широкий вибір товарів, але й той факт, що типові медичні вироби доступні одразу, щоб швидко виконати ваше замовлення. Магазин "Медичні меблі" може запропонувати конкурентоспроможні ціни на кушетки, ліжка, крісла та інше обладнання. Щоб дати вам компетентну та професійну пораду, наймаються кваліфіковані консультанти, які будуть раді відповісти на ваші запитання. Звертаючись у інтернет-магазин "Медичні меблі", ви можете розраховувати на якість та доступність товарів, а також на висококваліфіковані консультації від привітних співробітників.

Ваш дистриб'ютор медичних меблів та товарів для інвалідів

Ви можете придбати кушетки, ліжка, крісла, столи, масажне обладнання, товари для інвалідів та багато іншого за привабливими цінами. Компанія пропонує високоякісне медичне обладнання для лікарів загальної медицини, кардіологів, гінекологів та інших фахівців. Консультанти з радістю нададуть відповідь на будь-які ваші питання та нададуть компетентні консультації з усіх аспектів забезпечення.

Медичні меблі та обладнання для медичних установ

Практична медична кушетка, нові стільці для залів очікування чи зручніший медичний стілець? У цій категорії ви знайдете якісні медичні меблі для професійного постачання офісу чи клініки. Залежно від кольору офісу, більша частина меблів для сидіння та відпочинку може бути замовлена ​​не тільки у класичному білому кольорі – є багато різних кольорів на вибір. При розширенні асортименту сайт медичного обладнання надає великого значення тому, чи виробники використовують тільки якісні матеріали.