Навчання за кордоном для нинішньої молоді є реальністю. Багато країн Європи значно спрощують умови надходження українських студентів в свої вищі навчальні заклади. Особливо це стосується Польщі, яка постійно розширює можливості і надає різні навчальні програми для безкоштовного навчання українців. Закінчивши курси польської мови Львів , ви отримуєте можливість безперешкодно отримати освіту в Польщі, а також отримати там високооплачувану і гідну роботу.

Перевага навчального мовного центру

Спеціальні курси польської мови дають можливість отримати сертифікат, займаючись в безкоштовних розмовних клубах і спілкуючись з безпосередніми носіями мови. При необхідності, можна отримати безкоштовну консультацію від фахівців, які допоможуть вибрати один з польських вузів, а також розкажуть про всі доступні можливості навчання в цій європейській країні. Освітній центр "Білий орел" є одним з найбільших і затребуваний навчальних закладів, що надають можливість вивчення польської мови на території України.

Висока якість навчання

Варто відзначити, що велика частина викладацького складу освітнього центру є поляками, так як дана установа створено за сприяння польського громадського центру. Навчальні курси гарантують отримання спеціального сертифікату державного зразка, а також допомагають вступити в найбільш затребувані і популярні навчальні заклади Польщі. Рівень отриманих знань відповідає всім необхідним сандартам і дозволяє підтвердити це на спеціальній комісії.

Додаткові сервісні послуги мовного центру

При необхідності, можна записатися на отримання безкоштовної консультації з приводу навчання по карті поляка. Центр надає багато додаткових опцій і розширений сервіс послуг. Це може супровід потенційного клієнта при вступі до Польщі, а також його участь в різних конкурсах і олімпіадах з історії, культури Польщі і знання польської мови. На базі навчального центру постійно організовуються і проводяться пізнавальні тури, які допомагають отримати корисну освітню інформацію та значно покращувати знання польскоъ мови.