Оригінальні, стильні, незвичайні і сміливі- короткі весільні сукні. Але саме з такою сукнею питання вибору туфель стає куди більш складним. В день весілля саме наречена виявляється в центрі уваги, і не тільки гостей, а й просто перехожих під час фотозйомки або біля РАЦСу. З цієї причини кожна без п'яти хвилин наречена намагається продумати свій образ до міліметра: гарну зачіску, вечірній макіяж, манікюр і педикюр, розкішну сукню, аксесуари і, звичайно ж босоніжки, які можна вибрати на https://kasandra.ua/zhinoche-vzuttya/bosonozhky. Все це вимагає довгого планування: створення оригінального і неповторного образу - це ціле мистецтво.

Туфлі під коротке весільне плаття

Основна мета коротких весільних суконь - підкреслити красу жіночих ніжок. Таке плаття ідеально підійде сміливій нареченій, люблячій перебувати в центрі уваги. Але якщо вже акцент робиться саме на ногах, то і на туфлі всі присутні на весіллі будуть звертати підвищену увагу. Погано підібране взуття може зіпсувати весь образ. Але не тільки краса і гармонійність взуття по відношенню до сукні важливі. Необхідно подумати і про комфорт: нареченій доведеться ходити в у ньому цілий день. Таким чином, з'являються дві першочергові цілі: підібрати гарні, відповідні сукні туфлі, і виграти в питанні комфорту.

Завдання не з легких. Але якщо взяти за основу кілька простих правил, все стає простим і здійсненним.

Принципи вибору весільного взуття

Якщо діяти за класичними канонами, то туфлі за колірною гамою повинні підходити сукні, відрізняючись від нього максимум на пару тонів. Якщо туфлі мають прикраси, то вони повинні відповідати прикрасам на платті. Важливо: якщо основна частина одягу нареченої переповнена численними декоративними елементами, то туфлі варто купити більш спокійні і класичні. Пам'ятайте про зручність і пошкодуйте ноги: намагайтеся вибрати таку довжину каблука, на якій зможете без шкоди протриматися весь день.

Звичайно, ви завжди можете перевзутися, але з коротким платтям це досить важко. Та й не дарма ж ви вибрали саме таку сукню - хіба не для того, щоб бути в центрі уваги? Тому красивим туфлям на високих підборах бути просто необхідно. І якщо ваш вибір припав на короткі весільні сукні, то вибирати краще туфлі з відкритим носом або типу босоніжок.