Тренди мають звичай постійно змінюватися. Не встигнеш озирнутися, а улюблена прикраса раптово перейшла в розряд анти-трендів. У таких випадках навіть не знаєш, чи продовжувати носити виріб або краще відкласти його на невизначений термін.

Щоб подібні ситуації траплялися з вами рідше, краще орієнтуватися в виборі не на гостро трендові моделі, а більш класичні форми, в яких лише проглядається натяк на сучасні модні течії. Також, велику популярність набирають масивні обручки.

Актуальні моделі

Помітні й масивні форми, поряд з мінімалістичним і акуратними, зараз знаходяться на піку популярності.

Як би дивно це не звучало, але навіть протилежні по суті модні течії можуть в один і той же часовий відрізок знаходити визнання на різних модних показах. Завдяки цьому більша кількість людей зможе впровадити ту чи іншу прикрасу в свої образи, яка не буде вибиватися з їх загального стилю.

Поговоримо про масивні персні або навіть кільця-печатки. Такий варіант підійде саме вам, якщо ви не боїтеся експериментів і складних рішень. Хоча навіть з великим прикрасою зі стриманими декоративними елементами (або в нейтральних відтінках) важко пригадати.

Що стосується мінімалістичних моделей, то вони будуть доречні в ті моменти, коли вам хочеться домогтися максимальної легкості і невагомості в образі. Ними майже неможливо "перевантажити" навіть більш помітне вечірнє вбрання. Або ж у вас просто не залишилося часу придумувати щось особливе. Скромні, непомітні форми вам допоможуть.

Модні молодіжні каблучки

Для молодшого ж покоління бренди ювелірних прикрас можуть дозволити собі трохи пустощів і нестандартних рішень. Тому ви часто можете зустріти сміливі і за всіма параметрами незвичайні ювелірні вироби навіть у так званих традиційних брендів коштовностей.

Це і незвичайна форма вставки (гранованого каменю), і перевернуте з ніг на голову саме "тіло" кільця, і одіозні обриси інших декоративних деталей загальної композиції.

Але хто сказав, що ви самі не можете спробувати що-небудь таке?

Де знайти модні каблучки?

Ми рекомендуємо знайти той бренд ювелірних прикрас, який представляє не тільки широку лінійку класичних виробів, але і не забуває про підліткові й дитячі прикраси. Адже маленькі модниці і модники теж хочуть блищати і притягувати захоплені погляди.

Український бренд Золотий Вік - це ваша можливість знайти саме те, що ви шукаєте: в інтернет-магазині представлений величезний вибір трендових, але водночас стриманих і стильних ювелірних аксесуарів.

Ви можете оформити замовлення в будь-який час і отримати його в лічені дні в одному з відділень Нової пошти свого населеного пункту.

Вибирайте тільки найкраще собі та своїм близьким в магазині Золотий Вік!