Починаючи десь з 2016-2017 року, антистреси поступово ставали все більш популярними в усьому світі. Це не пройшло мимо і України. Все розпочалося з спінерів, які з’явилися в Україні навесні 2017 року. Спочатку товар з’явився в спеціалізованих інтернет магазинах, а трохи пізніше взагалі вскізь. Спінери можна було купити в будь якому кіоску, на базарі та майже у всіх дитячих магазинах.

Але історія зі спінерами закінчилася досить швидко і вже наприкінці літа, спінері продавалися дешевше собівартості. Інтерес до них впав повністю.

Саме в цей час непомітно для багатьох ставали більш популярними інші антистреси — Фіджет куби.

Фіджет куб

Цей антистресс започаткував новий тренд, на маленькі гаджеті з кнопочками та крутилками. Фіджет куби виглядають як незвичайна іграшка, і приваблюють не тільки дітей, але і підлітків і дорослих, які використовують їх на навчанні або на роботі.

Для чого вам антистресс?

Кожен використовує антистресс по своєму, я розповім вам про свій досвід, а також про розмаїття антистресів в 2021 році.

Насправді якщо порівняти спінер та фиджет куб, то різниця між ними колосальна. Спінер наче мав допомогати в знятті стресу, та в концентруванні уваги. Але по факту він більше відволікає від справ, тому що завжди є бажання його крутити, і коли він зупиняється, доводиться його запускати. Антистрес кубик, працює не так. По перше можна без проблем працювати, тримаючи його в руці, по друге немає необхідності в його запуску, тому увага реально концентрується там де треба. Ну і звичайно, цей пристрій має набагато більше функцій, тому і залишається цікавим реально надовго.

Я використовую фиджет кубик під час пересування пішки, під час перегляду фільмів, читання, і т. д. Цей пристрій набагато цікавіший за спінери, а враховуючи що за останні роки з’явилося немало модифікацій цих приладів, інтерес до них постійно зростає.

Різновиди антистрес іграшок

Звичайний фиджет куб ви вже бачили, а як що до величезного фиджет куба на 12 граней? Ось як він виглядає.

Великий антистрес куб

Ця версія антистресу звичайно більше сподобається дітям, хоча є і досить стримані кольорові варіанти, які можуть зацікавити і більш дорослу аудиторію. Як ви можете побачити, різноманітний клацалок і крутилок тут ще більше, також додалися м’які кульки, з дуже приємної гуми. Вартість таких фіджет кубиків приблизно вдвічі вища за вартість стандартного фіджет куба. Купити якісні антистреси можна за посиланням: https://cubes.in.ua/ua/fidget-cubes/. Купуючи антистрес не забувайте, що якість пристрою дуже важлива. Будь який пристрій з ціною до 100 гривень, точно не виготовлений з софт тач пластику і скоріше за все низької якості. Тому купуйте пристрої в магазинах з власними фото і детальними описами. Важлива також перевірка пристроїв перед відправкою, тому що навіть в якісних моделях інколи трапляється брак.

Рухаємося далі. А як щодо антистресу у формі кільця?

Фіджет кільце

Такі антистреси також мають досить високу вартість, але і мають свої переваги. Їх досить зручно використовувати, та фіксувати в руці. Функціонал цього пристрою дуже схожий на функціонал класичного фіджет куба, але форма пристрою не залишить байдужими нікого.

Наостанок подивіться на цей міні-джойстик.

Джойстик антистрес

Він справді чудовий, має також багато функцій, і дуже сподобається любителям комп’ютерних ігор. Корпус пристрою зроблений із софт тач пластику, що робить його дуже приємним на дотик. Якщо ви не фанат постійного клацання, то просто можете повісити джойстик собі на рюкзак, він стане прикольною прикрасою.

За пітримки сайту: cubes.in.ua