Компанія МВ (повна назва – Meccanica Breganzese) була організована у 2001 році. Місце заснування – місто Бреганц, Італія. Напрямок її діяльності досить вузькоспеціалізований - розробка та виробництво дробильних і ковшів, що просівають, для екскаваторів. І цей факт послужив власникам компанії на користь. Завдяки вдосконаленим, сучасним технологіям вдалося випустити справді революційний продукт на ринку навісного спеціалізованого обладнання. Це оптимальне рішення там, де необхідна утилізація та повторне використання будівельних відходів. Погодьтеся, таке поєднання - це ідеальний варіант для такого виду робіт, як утилізація боттоних конструкцій прямо на будмайданчику. компанія Meccanica Breganzese здобула спеціальну премію. І вже сьогодні це навісне обладнання відоме більшості, якщо не сказати всім, хто займається будівництвом та переробкою відходів.

Просіювальні ковші МВ SCREENER, що просівають, йдуть на експорт у більш ніж 100 країн Європи, Азії, Америки. Філії корпорації є на кожному континенті. Він підійде як для великих будівельних майданчиків, так і для невеликих робіт з утилізації. Це високоефективний спосіб дроблення матеріалів, що залишаються після руйнування будинку, а також для дроблення гірських порід, гравію. Основні переваги ковшів МВ.

Технокомплект, зі складу в Києві (і по всій Україні), краще навісне обладнання на сучасному ринку для будівельних робіт!

По-перше, це широкий діапазон видів гірських порід, які під силу дробильному механізму. По-друге, неймовірно висока продуктивність, яку можна порівняти з роботою спеціальних стаціонарних дробарок і гусеничних установок. По-третє, це обладнання є універсальним і підійде для будь-якого виду екскаваторів, де загальна вага перевищує 8 тонн; а також мінінавантажувачів, вага яких становить понад 3,5 тонни. По-четверте, такі ковші дають змогу не лише дробити, а й сортувати відходи з металу, використовуючи деферизатор. А також під час подрібнення відпрацьованого матеріалу відбувається його одночасне завантаження.

Не можна не відзначити і вигідність придбання такої покупки. Адже ківш МВ легко замінює кілька машин для проведення будівельних робіт. Також це економія з погляду робочого персоналу. І, безперечно, зменшення витрат на обслуговування стаціонарних установок дробильного типу.

Технокомплект: https://tehno-komplekt.com/ua/ Знайдемо все!

Доставка запчастин здійснюється по Києву та всім населеним пунктам України.