Завод Мехбуд: сучасний підхід до виробництва

Історія заводу Мехбуд — одного з регіональних лідерів у виробництві металовиробів — налічує понад 20 років. За цей час компанія перетворилася, і сьогодні являє собою сучасний масштабний виробничий комплекс. Впровадження передових технологій та використання якісного європейського сировини дозволило заводу заробити бездоганну репутацію як серед споживачів, так і серед компаній-партнерів.

Огляд асортименту

Завод Мехбуд з моменту свого створення був орієнтований на виробництві виробів на основі тонколистового металу. Основу асортименту на сьогоднішній день складають:

  • Металеві панельні паркани - суцільні, вентильовані, паркани-жалюзі.
  • Комплектуючі для воріт і хвірток, які поставляються разом з секціями парканів.
  • Фасадні панелі і касети для зовнішньої обробки будівель.
  • Рейкові фасади та фасади-жалюзі.
  • Стельові панелі і касети - від найпростіших до кубообразних стель і стель Грильято.

Значна частина виробів проводиться на основі власних інженерних розробок. Так, завод Мехбуд став однією з перших компаній в Україні, що випустив на ринок профіль Ранчо. Інші профілі для огороджувальних і стельових конструкцій, розроблені інженерним департаментом заводу Мехбуд, також користуються попитом — більш того, багато виробників металовиробів або повністю копіюють такі вироби, або беруть за основу для розробки власних систем..

завод_мехбуд

Як забезпечується якість?

Яким би великим не був асортимент продукції, компанія не зможе утримати міцну позицію на ринку, якщо не буде приділяти найпильнішу увагу якості виробів. Контроль якості на заводі Мехбуд налагоджений таким чином, щоб не просто відсівати брак — а зводити до мінімуму саму ймовірність його появи. Для цього:

  • Спочатку використовується якісна сировина. Застосовуваний для виробництва виробів тонколистовий метал з полімерним покриттям відрізняється високою міцністю, стійкістю до корозії і мінімальної різнотовщинністю. Велика частина сировини — виробництва Німеччини, що зводить до мінімуму частку браку.
  • Виробництво постійно модернізується за рахунок впровадження автоматичних ліній по обробці металу. Автоматизація виробництва зменшує роль людського фактора і дозволяє знизити собівартість готової продукції в порівнянні з напівкустарними виробництвами.
  • Постійно підвищується кваліфікація персоналу, що також призводить до зростання якості.

Такий комплексний підхід забезпечує заводу Мехбуд дві переваги. Висока якість і мінімальна частка браку дозволяє утримувати репутацію, зароблену за роки роботи, на високому рівні. При цьому співвідношення ціни і якості готових виробів дає можливість ефективно конкурувати на будівельному ринку України навіть в кризові періоди, зберігаючи обсяги продажів на досить високому рівні.