Адресна доставка суші стає все більш популярною і затребуваною. Подібний сервіс дозволяє заощадити власний час і провести його з сім'єю, смачно нагодувати гостей і не турбуватися, якщо несподівано нагрянули друзі. Страви традиційної японської кухні давно вже перестали бути екзотикою, вони стали улюбленими у всіх вікових категорій, особливо у молоді.

Пріоритети ресторану

Суші ресторан «SushiGo» працює в сучасному форматі "to go", який дозволяє економити час, що особливо цінується в сучасному суспільстві. Головними перевагами закладу є такі критерії, як коректний, ввічливий і професійний персонал, якісна і свіжа продукція, надійна доставка замовлення в будь-який район міста та постійне поповнення меню новими авторськими рецептами. Крім того, порції відрізняються не тільки смаковими якостями, але і обсягами.

Як отримати знижку

Установа постійно пропонує цікаві бонусні програми та акції, що дозволяють істотно заощадити на смачній та якісній їжі. Кожен замовник отримує в свій день народження приємний бонус у вигляді сирного ролу. Досить пред'явити документ, що підтверджує дату народження, щоб скористатися подарунком. Крім того, кожного тижня оголошується п'ятдесятивідсоткова знижка на рол тижня. Акцією може скористатися кожен відвідувач, який зробив замовлення на двісті гривень і більше. У будні дні ресторан пропонує бізнес-ланчі зі знижкою п'ятдесят відсотків, якщо замовлення здійснювати в період з одинадцятої до чотирнадцятої години і вибирати два блюда.

Меню для веганів

Хосомакі з огірком і крем-сиром, рол з копченою куркою і лососем, сирний темпура, ролл веганський з тофу, овочева філадельфія і рол сурімі - це лише невеликий перелік меню, яке пропонується не тільки відвідувачам ресторану, але і онлайн користувачам, які можуть замовити безкоштовну доставку продукції за адресою. Співробітники установи розробили великий асортимент страв для вегетаріанців. Це веганський рол з в'яленими томатами, ролл з шиітаке і веганські з вакаме, а також сирні та овочеві страви. Оформити заявку та доставку продукції можна на офіційному сайті ресторану або скористатися контактним телефоном. Подати заявку можна в будь-який час доби, незалежно від свят та вихідних днів.