Енергоощадні світлодіодні світильники.
Застосування високоефективних світлодіодних світильників з низьким споживанням електроенергії - це сучасний тренд в енергоощадженні. Надійність сучасних LED світильників дозволяє правильно інвестувати зі зрозумілим терміном окупності таких інвестицій.

Але як вибрати надійний світильник з високими показниками ефективності Люмен / Вт? Потрібно розуміти, що якісний світлодіодний світильник являє собою конструкцію що складається з:

  • металевого корпусу який виконує функцію радіатора, він виготовляється тільки з високоякісного алюмінію, що дозволяє використовувати промисловий світильник навіть в екстремальних умовах експлуатації без шкоди для світлодіодів.
  • плат з якісними світлодіодами провідних світових брендів.
  • надійного блоку живлення світлодіодів (перетворювача живлення) він стабілізує напругу і сприяє нормальній роботі світильника протягом довгого періоду часу.
  • ефективної вторинної оптики (дозволяє ефективно і рівномірно розподіляти світловий потік).

Офісні світлодіодні світильники

офісні світильники

Офісні світильники використовують для освітлення офісних приміщень та медичних установ, навчальних закладів, торгово-розважальних центрів, супермаркетів, бізнес-центрів. Встановлення таких світильників дозволить знизити витрати на електроенергію до 5 разів. Також зросте термін служби світильника, а витрати на його обслуговування зменшуються.

Вуличні світлодіодні світильники

Світлодіодні вуличні світильники призначені для встановлення на вулиці без додаткового захисту від погодних умов. Ці LED світильники використовуються для освітлення вулиць, доріг, складських територій тощо. Вони мають ступінь захисту IP66, що дозволяє їх використовувати у всі пори року незалежно від типу місцевості.

Промислові світлодіодні світильники

Призначені  для освітлення, виробничих приміщень, торгових приміщень, супермаркетів, виробничих цехів, станцій технічного обслуговування, виставкових залів, спортивних залів, вокзалів, коридорів, складів,  автомийок, шкіл та інших навчальних закладів і т.д.  Встановлюються на стелю чи підвішуються на трос.

Тому всі складові для світлодіодних освітлювальних приладів повинні бути високої якості та проводитися відповідно до чинних норм і вимог. Освітлювальний прилад, який був зібраний з якісних компонентів, не може бути дешевим. Крім того, Ви завжди можете вимагати сертифікати якості на світлодіодну продукцію.
І найголовніше на якісний, надійний світильник виробник дає гарантію не менше 5-ти років. Придбати якісні світильники від виробника в інтернет-магазині lrc.com.ua