Часто, коли люди йдуть в меблевий салон, вони шукають конкретний предмет меблів. Комусь може знадобитися книжкова шафа, комусь шафа для спальні, а комусь для холу. На жаль, у виставкових залах є меблі серійного виробництва. Якщо у вас незвичайний інтер'єр - наприклад, квартира в багатоквартирному будинку або мансардна квартира з ухилом, виникнуть проблеми з вибором меблів. Портал wowMEBLI надає користувачам повний список меблевих компаній і допомагає вибрати фірму, яка пропонує меблі під замовлення та підійде до ваших потреб.

Меблі на замовлення не залишають ніяких компромісів

Ви отримуєте саме той предмет, який вам потрібен. Незвичайні розміри або розташування полиць, а може додатковы гаджети тут не проблема.

Матеріал, з якого зроблені меблі

Тут теж не потрібно йти на компроміси. Ви хочете дерев'яні меблі, тоді вибираєте деревину як матеріал. Не треба обмежуватися шпоном під дерево. Ви вибираєте модель, яка поєднується з іншими меблями, а не тільки під їх колір.

Меблі на замовлення ідеально підходять для невеликих інтер'єрів

Часто в невеликих приміщеннях, таких як ванна, кухня або навіть невелика кімната, влаштувати інтер'єр - досить непросте завдання. На допомогу приходять меблі на замовлення, завдяки яким ви можете оптимально використовувати будь-який вільний простір. Можна створити багато місця для зберігання речей. Завдяки таким меблям ви отримаєте новий додатковий простір.

Спосіб відкриття меблів

Виробники фурнітури підготували ряд рішень, які зроблять використання меблів більш простим і приємним. Мова йде не тільки про розсувні двері, але і про механізми, що забезпечують комфортне безконтактне відкривання шаф або ящиків, а також безшумне закривання. Особливо великий вибір кухонних меблів.

Довговічність меблів на замовлення

Деякі виставкові зали або компанії відомі тим, що їх меблі не дуже міцні або складні в збірці. З меблями на замовлення такої проблеми немає. Зазвичай їх збирають фахівці з багаторічним досвідом. У разі меблів на замовлення ніхто не економить на матеріалі, з якого вони зроблені, тому що ви, як замовник, вибираєте матеріал самі. Ви можете придбати кухні на заказ у Львові, перейшовши за посиланням.

Заощадити час

Вирішивши вибрати меблі на замовлення, ви виграєте час. До вас приїжджає співробітник компанії, який вимірює приміщення. Потім приїжджає монтажна бригада для установки меблів в обраний інтер'єр. Вам не потрібно турбуватися про транспортування і, нарешті, про те, чи зможете ви зібрати всі самостійно. Компанія, якій було доручено виготовити меблі, зробить це за вас. Ви не хвилюєтеся, чи підходять деталі один до одного або відсутній гвинт.