Історія FineFood

Серед численних львівських сервісів та закладів, які надають послуги із доставки їжі, особливе місце займає кулінарний портал FineFood. Його історія почалась декілька років тому із групи за інтересами у соцмережі Фейсбук. З невеликої спільноти людей, які на той час продавали свої домашні страви у всіх міських групах, наполеглива праця, ентузіазм та велика любов до кулінарії створили справжнє потужне об’єднання. На той час замовлення їжі додому користувалось дуже малою популярністю, для декого це було соромно, у когось було замало довіри до домашньої кулінарії.

Переваги порталу сьогодні

На сьогоднішній день це повноцінний портал, на якому численні продавці пропонують всім охочим свої смачні витвори у різних категоріях. Для багатьох із них захоплення кулінарією стало справою життя, ці люди готують та збирають сотні схвальних відгуків від своїх клієнтів.

Домашні напівфабрикати, комплексні обіди, різні солодощі, випічку, святкові страви, оригінальні домашні консерви і багато іншого можуть приготувати господині (та господарі). Вони мають досвід роботи з різними клієнтами, із замовленнями різних обсягів, знають безліч нюансів щодо якісної упаковки і доставки своєї продукції, постійно вчаться новому та вдосконалюють навички.

Чудово, коли люди довіряють своє харчування вправним кулінарам, коли можуть скористатись якісними послугами з приготування і доставки їжі, тим самим полегшивши своє щоденне життя, і водночас - дати змогу іншим реалізувати свій талант.

FineFood об'єднує всіх завдяки своїм беззаперечним перевагам:

  • роки досвіду роботи в галузі та позитивна репутація;

  • база перевірених продавців із сотнями реальних відгуків від клієнтів;

  • широкий асортимент пропонованих страв, який може задовольнити навіть вибагливих гурманів;

  • підтримка крафтових виробників;

  • орієнтація на чесність в роботі, якість та доступність продукції.

Продавці порталу також нерідко долучаються до благодійних ініціатив, жертвуючи свою продукцію на ярмарки-продажі і своїми смаколиками роблять добрі справи. А кулінарні фестивалі від FineFood уже давно завоювали собі добре ім'я серед львів'ян як смачні, яскраві і неодмінно душевні заходи з особливою атмосферою. Тут можна і поспілкуватись, і знайти людину, яка спече той самий незабутній торт на важливе свято чи просто допоможе урізноманітнити родинне меню на щодень.

Одним словом, це ресурс, з яким насправді дуже легко влаштувати смакоту, як вдома!