Просування веб-сайту неможливе без комплексного аудиту. SEO аудит - це комплексна оцінка сайту з точки зору його адаптації до основних параметрів, пов'язаних з позиціонуванням. Його результати дозволять вам поліпшити елементи, що відповідають за місце сайту в пошуковій системі Google, і підвищити залученість користувачів, які відвідують вас. Таким чином, seo аудит сайту - це перший крок до успіху. Якщо вас цікавить просування сайтів у Львові, перейшовши за посиланням ви знайдете чудові пропозиції.

Для чого проводити аудит при просуванні сайту:

  • більш високі позиції в пошукових системах;
  • технічний аналіз - оцінка вашого сайту з точки зору основних технічних параметрів, пов'язаних з SEO;
  • доступність для інтернет-користувачів - інформацію про те, чи правильно працює ваш сайт на мобільних пристроях і швидко він завантажується;
  • ваша присутність в Інтернеті - перевірка того, чи правильно ваш сайт інтегрований з Facebook і Google Maps.

Професійний SEO і аудит позиціонування

Дізнайтеся сильні і слабкі сторони вашого сайту. Реалізуйте рекомендації і підвищіть видимість сайту в пошукових системах.

SEO (пошукова оптимізація) - це процес оптимізації сайту для пошукових систем, таких як Google.

Мета SEO оптимізації - досягти найвищих позицій в природних результатах пошуку і збільшити кількість відвідувань веб-сайту, що призводить до підвищення інтересу і продажу продуктів або послуг. Щоб веб-сайт займав високі позиції і збільшував охоплення в Інтернеті, необхідно адаптувати його до рекомендацій від пошукових систем, наприклад до посібників для веб-майстрів Google.

Оптимізований, дружній і оновлений веб-сайт є необхідною умовою для збільшення кількості відвідувачів і кращого охоплення потенційних клієнтів.

Замовивши професійний всебічний SEO-аналіз і аудит веб-сайту, ви можете розраховувати на:

  • докладний опис поточного стану вашого сайту з точки зору керівних принципів пошукової системи Google;
  • докладні рекомендації по оптимізації веб-сайту щодо кожного з відповідних звітів індексу рейтингу Google;
  • повну маркетингову стратегію просування в пошуковій системі, що дозволяє отримати конкурентну перевагу над іншими компаніями в галузі.