У нашому житті досить часто трапляються ситуації, в яких необхідно вибрати подарунок чоловікові, неважливо, чи йде мова про другу половинку, брата, батька чи просто хорошому знайомому або колезі по роботі. В якості такого приводу може виступити день народження, іменини, 14 лютого, професійне свято або загальнодержавне чи підвищення по роботі. Всього не перерахуєш.

Традиційні в минулі роки подарунки для чоловіків, на зразок парфуму або гелю для гоління давно вже нікого з представників сильної статі не радують. Все це вони цілком в змозі купити собі самі. Адже в подарункові важлива увага, а значить, він повинен бути оригінальним, в ідеальному варіанті– ексклюзивним. При цьому непогано, якщо дар буде ще й практичним і корисним. Адже чим частіше одержувач подарунка буде ним користуватися, тим частіше він буде згадувати дарувальника або дарувальниці.

Правила вибору

У найзагальнішому вигляді, при виборі конкретного подарунка, слід враховувати такі фактори як:

    • смаки і запити одержувача дару;
    • практичну корисність подарунка;
    • фінансові можливості дарувальника.

    Зрозуміло, що мова не йде про те, щоб подарувати прихильнику автомобілізму новий «Lamborghini» або любителю життя на природі заміський котедж. Можна цілком задовольнитися скромними дарами. Варіантів, якщо, звичайно, напружити фантазію, може бути досить багато. Прихильник здорового способу життя, в тому числі туризму, може отримати рюкзак або пару спеціального взуття. Любитель одягу спортивного стилю буде, напевно, радий модній футболці або бейсболці з оригінальною написом. Майже всім чоловікам буде приємно отримати якісний гаманець або візитницю – ці предмети представниками сильної статі регулярно губляться і чоловіки завжди потребують нових. Годинники або ручка з престижним брендом – відмінний вибір для подарунка діловій людині.

    Якщо матеріал, з якого виготовлений виріб-подарунок, дозволяє, то буде доречно, вигравіювати на ньому напис відповідного нагоди змісту. Сьогодні ця послуга широко доступна. А одержувачу подарунка гарантовано буде приємно її прочитати.