Ті українці, які бажають працювати на себе, мають сьогодні таку можливість. Причому варіантів дійсно багато. Можна сказати, що простіше за все новачкам буде у світі інтернет-бізнесу. А для цього треба мати свій сайт.

Маленька компанія, яка тільки створюється, повинна робити усе, щоб економити. Однак створення веб-ресурсу краще все ж таки довірити спеціалістам із великим досвідом. У такому разі усе буде виконано швидко, дійсно якісно. Довіряти таку справу одному з працівників не завжди вигідно, бо в нього ж й інші завдання є.

DEV8 - Агентство інтернет-маркетингу стає найкращим варіантом для кожного підприємця, який хоче, щоб у його компанії був власний сайт. Тут працюють експерти, які точно знають, що та як треба робити. Ось чому завжди можна розраховувати на відмінний результат.

Особливості створення веб-сайту

При виконанні такої роботи дуже важливо не забувати про певну послідовність створення сайту. Також важливо чітко проробити кожній етап. Тільки так результат буде таким, який ви очікуєте.

Не думайте, що розробка інтернет-проекту є простим ділом, із яким справиться навіть першокласник. На практиці будь-який етап створення сайту представляє собою кропітку роботу. Декілька експертів повинні сильно постаратися, щоб на виході вийшло дійсно щось варте уваги.

Які ж основні етапи? Перш за все треба чітко поставити ціль, сформулювати задачі сайту. Обов’язково створюється та проробляється ТЗ, виконується прототипування. Спеціалісти у даному питані створюють макет дизайну та займаються верстанням.

Ніяк не можна уникнути таких етапів, як програмування та наповнення контентом. Також обов’язково виконується тестування, а наприкінці готовий проект здають клієнту.

Треба звернути особливу увагу на ТЗ. Так називається особливий документ, що ви будете складати із спеціалістами. Саме тут прописуються усі побажання в плані дизайну. Мається на увалі використання фірмового стилю та кольорове оформлення. Не будемо забувати і про семантичне ядро. Також слід звернути увагу на функціонал сайту (він може бути стандартним, але інколи розробляються додаткові модулі).