Дах над головою може знадобитися з різних причин. Наприклад, молодятам, які щойно одружились, або сім’ї, яка значно збільшилась і наявна площа її вже не влаштовує. Будь-хто з нас час від часу стикається з необхідністю обміняти квартиру чи придбати житло у новому місті.

На що звернути увагу при огляді майбутнього житла?

Доступні варіанти квартир у Львові ви можете знайти на сайті https://garna.net/ukr/Ukraine/Lvov%20region/Lvov/apartments/sale/. Для того, щоб житло принесло тільки приємні враження, необхідно серйозно підійти до його огляду. Досить часто люди вибирають житло не за його станом, а з якихось інших причин. Наприклад, зручне місце розташування, доступна ціна або просто терміново потрібно заселитися. Тим не менш, не варто підходити до огляду своєї майбутньої квартири безтурботно. Необхідно переконатися, квартира не принесе вам проблем і неприємностей в майбутньому.

Оглядаючи житло, постарайтеся відразу визначити, чи підходить вам дана квартира. Зверніть увагу на планування кімнат. Можливо, вам знадобитися житло на тривалий термін і в подальшому ваша сім'я буде збільшуватись. Чи буде зручно для вас таке розташування кімнат, чи зможете ви поставити усі необхідні меблі…

Перевірте, чи немає речей, які потребують ремонту. Необхідно вказати власнику житла на приховані дефекти, поломки та інші недоліки.

Особливу увагу приділіть ванній кімнаті і санвузлу

Саме тут найчастіше виникають непередбачені проблеми. Перевірте крани, бачок. Переконайтеся, що злив чи не забитий. Уточніть телефонні номери служб, які займаються ремонтом сантехніки.

Не забудьте оцінити стан електропроводки та побутових електроприладів. Адже справні електроприлади - це ще й запорука безпеки і комфортності. Дізнайтеся, чи витримає електромережа в квартирі комп'ютер, електрочайник, праску або пральну машину одночасно. Якщо ви займаєтеся пошуком квартири у Львові або в іншому місті в зимовий час, зверніть увагу на віконні рами. Чи немає там щілин, тріщин, чи цілі скла. Кутові кімнати в зимовий час завжди холодніші. Переконайтеся, що квартира має якісне опалення.

При огляді квартири не забудьте, що ще не раз доведеться спілкуватися з господарем, знаходити з ним спільну мову, вирішувати будь-які питання або проблеми. Постарайтеся відразу вибудувати правильні відносини. Обопільна ввічливість спростить вирішення багатьох питань.

Варто завжди пам'ятати, що в будь-якій угоді з нерухомістю уважність при попередньому огляді житла забезпечить спокійне проживання і звільнить від зайвих проблем.