При використанні сільськогосподарських грунтів під різні культури вимиваються важливі мікроелементи. Якраз цим обумовлена періодична зміна видів висаджених культур на одній окремій ділянці, а також внесення в грунт необхідних мінеральних добрив. Втім, такі дії потрібні при вирощуванні всіх культур, оскільки це дає рослинам додаткове харчування і захищає їх від усіляких шкідників. Замовити мінеральні добрива та ефективні захисні хімікати можна на сайті https://terragrain.eu компанії «Террагрейн Груп».

Ця компанія займається імпортом і реалізацією якісної хімічної продукції, використовуваної для потреб агропромислової галузі. Вона безпосередньо співпрацює з польськими виробниками - підприємствами, які виготовляють якісні добрива та інші сільськогосподарські хімікати. Ця продукція прекрасно себе зарекомендувала серед польських і наших аграріїв. Вона дозволяє підтримувати високу врожайність культур навіть в складних погодних умовах. Компанія «Террагрейн Груп» є безумовним лідером в цьому сегменті продажів. Аграрії довіряють компанії і налагоджують з нею стабільні партнерські взаємини.

Мінеральні добрива як важлива складова хорошого врожаю

Можна з упевненістю сказати, що покупка мінеральних добрив - одна з найбільш витратних частин кожної аграрної компанії. Це основний напрямок хімізації сільськогосподарських угідь, оскільки від нього залежить, яким буде майбутній врожай. Рослини вибирають з грунту величезна кількість мінеральних поживних речовин. Щоб підготувати грунт до посіву наступних культур, доводиться вносити мінеральні добрива. Їх вибір залежить насамперед від того, які саме культури пропонуються висаджувати на конкретному полі. Частина земель взагалі відпочиває після того як урожай зібраний, щоб не допустити остаточне виснаження ґрунту.

Звичайно, мінеральні добрива дуже допомагають аграріям, оскільки вони підтримують поживність грунту і дозволяють використовувати його кілька разів поспіль. Вони дозволяють наситити грунт такими важливими компонентами як калій, азот і фосфор, а також незамінними для рослин мікроелементами - міддю, бором, цинком, молібденом і т.д.