Навушники вже давно перестали бути звичайним гаджетом. Розвиток технологій дозволив розробникам створювати пристрої, здатні в точності передавати глибину звуку незалежно від того, штучний він або ж справжній. Не зважаючи на те, що на ринку з'явилося безліч нових гравців, мастодонти все також утримують лідерство. Одним з таких мастодонтів є компанія Audio-Technica.

Навушники Audio-Technica мають попит серед цінителів якісного звучання. У каталозі компанії є безліч моделей, а завдяки тому, що Audio-Technica вважає своїм кредо "якість у всьому" навіть моделі які вийшли давно – толком не втрачають своєї актуальності.

Плануючи покупку навушників від компанії Audio-Technica користувач може зіткнутися з проблемою вибору. Не зважаючи на те, що компанія, на відміну від своїх конкурентів, не випускає нові моделі кожні пів року, асортимент навушників Audio-Technica – солідний. Але на які ж моделі звернути увагу тим хто шукає найбільш якісне звучання і не готовий витратити кілька тижнів на порівняння характеристик, відгуків та оглядів тих чи інших моделей компанії?

Кращі з кращих: навушники Audio-Technica

Компанія Audio-Technica вже давно заробила собі ім'я і славу як виробник вкрай якісних пристроїв. Навушники від Audio-Technica не тільки відрізняються чудовою якістю збірки, але і відмінним звучанням. Крім того, ці навушники відмінно підійдуть для користувачів, які не люблять яскравий дизайн і є послідовниками мінімалізму. Але які ж навушники все ж можна назвати кращими?

Для того, щоб дати відповідь на це питання, ми ознайомилися з безліччю топів, проаналізували відгуки покупців і думки оглядачів, крім того – ми особисто випробували більшість моделей з каталогу Audio-Technica, щоб прийти до 4 лідерів. До числа лідерів серед навушників каталогу Audio-Technica ми сміливо можемо порадити наступні:

  • Audio-Technica ATH-CKR3

61c5759beb6f3.jpeg

Не зважаючи на те, що весь світ слідує трендам і створює виключно бездротові навушники – таким легендарним виробникам як Audio-Technica немає діла до трендів.

Відносно нова модель компанії обіцяє чудову якість звуку, ергономічні амбушури та повну відсутність дискомфорту під час тривалого носіння. Ці провідні навушники здивували нас, так що з упевненістю радимо.

  • Audio-Technica ATH-MSR7

61c575df8eb8f.jpeg

Нові технології та більш помітний стиль – ця модель визначено для користувачів, що мають смак.

Якщо ви давно хотіли підкреслити свій лук крутими навушниками – ця модель для вас. Крім чудового зовнішнього вигляду вона також приємно порадує вас відмінним шумозаглушенням і відмінною якістю збірки.

  • Audio-Technica ATH-ANC70

Audio Technica ATH-ANC 70

Ще одна гідна модель від компанії Audio-Technica – здатна обійти всіх конкурентів. Вибравши саме ці навушники ви назавжди зможете забути що таке сторонні шуми, адже нове шумозаглушення Audio-Technica впорається з будь-якими шумами. Разом з тим вас чекає висока якість звуку, чудовий дизайн і фірмова надійність навушників Audio-Technica. Якщо ви давно хотіли придбати якісні навушники з крутим дизайном і відмінним звуком – ваш вибір саме ця модель.

  • Audio-Technica АТН-M50x

61c576351e509.jpeg

Якщо ви втомилися від звичайних навушників і хочете на собі випробувати різницю, між середніми та преміальними професійними навушниками – ця модель може вам в цьому допомогти. Відчуйте якісний студійний звук, доторкніться до професійного інструменту і придбайте чудові навушники здатні впоратися з будь-якими конкурентами за свої гроші, купити навушники на сайті Soundmag ви можете за найсмачнішою ціною.

Всі перераховані моделі підходять для різних кейсів використання, але це не заважає їм бути однаково прекрасними. Якщо ви заплуталися вибираючи для себе нові навушники від Audio-Technica – познайомтеся з нашими лідерами і станьте щасливим володарем відмінних навушників від Audio-Technica.