Львівська компанія Томек на протязі двох останніх десятиліть успішно реалізує на регіональному ринку велику номенклатуру торгового обладнання, меблевих плит та фурнітури, а також постформінгу. Вона офіційно представляє в Україні продукцію практично всіх популярних й затребуваних європейських брендів, в тому числі Egger, Swiss Krono, SM'art і Rehau, багатьох інших. Скориставшись посиланням: https://tomek.lviv.ua/, всі бажаючі можуть ознайомитися з асортиментом, представленому в електронному каталозі.

Асортиментна різноманітність

Віртуальна вітрина веб-ресурсу компанії наповнена високоякісною продукцією. Тут є плитні матеріали, такі як глянсові МДФ, ДВП, ДСП, меблеві кромки всіляких кольорів, відтінків, фактур, стільниці. Гарантія високої якості будь-якого з представлених матеріалів від провідних європейських виробників дозволяє застосовувати їх в будь-яких, навіть самих вимогливих умовах, наприклад, в кухонних меблях, ванних кімнатах.

Якщо говорити про новинки вітчизняного ринку, то слід виділити ЛДСП італійської торгової марки SM'art. Ламіновані плити не тільки реалістично імітують натуральні матеріали, але відповідають найсуворішим європейським стандартам екологічної безпеки. У зв'язку з цим зазвичай говорять про клас емісії формальдегідних смол, який в даному випадку відповідає нормам Е0,5. Тобто, навіть нижче від найнижчої допустимої межі.

У складській програмі компанії Томек присутні 11 декорів товщиною 18мм. Ще два десятка варіантів товщиною 18мм і 27 модифікацій по 8 мм доступні під замовлення з терміном поставки від чотирьох до п'яти тижнів.

Як зробити замовлення?

Серед послуг компанії Томек не тільки продаж меблевих матеріалів, але поклейка, порізка та навіть фрезерування по дереву. Оформити замовлення є можливість за телефоном, зв'язавшись з менеджерами фірми. Уся контактна інформація розміщена у відповідному розділі веб-ресурсу.

Для зручності вибору відповідних матеріалів на сайті працює зручний фільтр, який сортує товари по товщині плити, формату листа, декору й виробнику.