Фабрика шкільних і офісних дошок пропонує великий каталог своєї продукції. Одним з популярних напрямків є фліпчарт дошка для презентацій, яка оснащена спеціальним кріпленням для паперу і магнітом. Подібний аксесуар дозволяє проводити презентації на вищому рівні, наочно показуючи всі необхідні схеми і розрахунки. Компанія ТСО виробляє великий асортимент презентаційний дощок, які відрізняються різноманітністю моделей, матеріалами виготовлення і призначенням. У каталозі компанії можна підібрати маркерні і крейдовані, настінні і скляні дошки, а також фліпчарти на ніжках і на коліщатках.

Перевага презентаційних дошок

Виробник приймає замовлення на виготовлення індивідуальних проектів і може втілити будь-яку ваше пропозицію в реальність. Фліпчарти відрізняються мобільністю, універсальністю і багатофункціональністю. Презентаційні дошки компактні і прості в експлуатації, вони оснащені зручними підставками для розміщення додаткових аксесуарів і пристосувань. Це можуть бути маркери, магніти, картки та інші види доповнень. Компанія може виготовити дошку для презентацій будь-якого розміру і моделі, а також в різному ціновому сегменті, відповідному вашим пріоритетам.

Бездоганний сервіс і асортимент товару

Компанія співпрацює з оптовими і роздрібними покупцями і пропонує гнучку систему знижок, гарантуючи обов'язкову доставку продукції по всій території України. В каталозі підприємства є найрізноманітніші варіанти товару. Це можуть бути дошки економ варіанту, для частого використання, або продукція преміум-класу з магнітною маркерной поверхнею. Для оптовиків оформляються всі необхідні бухгалтерські документи, які потрібні для фінансової звітності.

Матеріал виготовлення

Співробітники фабрики ТСО допомагають замовнику вибрати найбільш оптимальний варіант продукції, розкажуть про різні матеріали виготовлення, їх властивостях та різновидах дощок. Завдяки інноваційному обладнанню, на підприємстві створюються найрізноманітніші комбінації поверхонь, а також виготовляються різноманітні види кріплення дощок, які можна закріпити на холодильнику або звичайній стіні. Для виробництва презентаційних дошок використовуються такі матеріали, як скло, емаль, пробка або металополімер.